Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Z innego konta chciałem sprawdzić jak prezentują się moje oferty, po wpisaniu swojej nazwy i zaznaczeniu "sprzedawcy" wyszukało mój profil, mam ponad 200 ofert, natomiast pojawiła się 0 ofert. Jak to możliwe?
Poprosiłem znajomych, każdy mnie wyszukał i każdemu pokazało 0 ofert, zostawiłem sobie w innej przeglądarce 1 ofertę, po przelogowaniu na konto inne niż firmowe oferta nadal była, jak przeszedłem do "wszystkie oferty?" pokazało mi 0 ofert. Co się dzieje?
To wygląda tak jakbym nie miał wystawionych ofert i puste konto, jako klient po wejściu do swojej własnej oferty, w opcji "wszystkie oferty" nie ma nic, tak jakby konto było nieaktywne, a opłacam regularnie abonament. Czy ktoś mi może wyjaśnić o co chodzi? Konto werner_gallery.
Pozdrawiam
Dlaczego teraz wchodząc z innego konta mam zero ofert?
A z jakiego konta wchodzisz? prywatnego czy firmowego.
I prywatnego i firmowego, wyświetla mi 0 ofert, tylko widzę oferty jak wchodzę w mój asortyment.
U mnie to samo. Klient pytał dlaczego usunąłem swoje oferty. Mam też znajomych sprzedających w obserwowanych i nie widzę i h ofert a mają powystawiane przedmioty
Teraz patrzę ze swojego konta, ten sam widok ma z innego, zero ofert
My tego obrazka nie widzimy: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jakiego?
@werner_gallery przełącz proszę w "Konto" na "widok dla konsumenta" i zobacz czy wtedy Twoje oferty będą widoczne.
Twoje 211 ofert jest widoczne i dostępne:
Przełączyłem, oferty są wszystkie, tak jak powinny, tylko jak znowu przełączę na widok dla biznesu to mi znikną
Przełączyłem na konsumenta. Nie widać dalej ofert. To już kilka dni. Sprzedaż drastycznie spadła
@hondantv u Ciebie nie widzę żadnych ofert, również w systemie. Sprawdź to proszę w zakładce Mój asortyment, wszystkie Twoje oferty są zakończone.
Chodzi o konto ClassicLineMK
@hondantv a, no to widzę 249 ofert. Prześlij proszę zrzut ekranu jak to wygląda u Ciebie:
@hondantv ok, to dlatego, że wpisujesz to w aplikacji bez zaznaczenia, że chodzi o sprzedawcę i dlatego aplikacja szuka ofert, które mają w nazwie ClassicLineMK i tego nie znajduje.
Gdy wpiszesz tę nazwę w przeglądarce i zaznaczysz, że chodzi o sprzedającego (w aplikacji tego nie zrobisz) to wszystkie Twoje oferty są widoczne. Możesz też wpisać konkretny tytuł oferty np. "sukienka-sukienki z dzianiny rozm. 54 (38-54)".
Wówczas też znajdziesz swoje oferty (to zadziała też w apce).
Wpisuję w wyszukiwarkę sukienki i w filtrach wpisuję swoją miejscowość i nie ma żadnych ofert