Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Złodziejstwo Allegro !. To już nie pierwszy raz !. Wystawiam aukcję, przechodzę na sam dół do zatwierdzenia mijając wszystkie inne "pokusy" dajmy na to promowania, wystawiam a w opłatach mam naliczone koszty PROMOWANIA !!!???. W sumie miałam / mam takich naliczeń już 5 !.
ii... tam , jak se sam nie wklikasz to samo nie wejdzie .
@herbRogala Promowanie nie włączy się samo, musiałaś zrobić to samodzielnie.
Na Twoim koncie naliczono opłatę za promowanie na stronie działu. Promowanie na stronie działu włączysz jedynie w formularzu wystawiania. Opłata jest naliczana za 10 dni.
Opłaty za opcje dodatkowe naliczane są cyklicznie do momentu wyłączenia opcji dodatkowej lub zakończenia oferty.
W formularzu wystawiania nie ma możliwości włączenia lub wyłączenia. Sprawdziłam. Wystawiam z zakończonych z zakładki "wznów". I tyle. Wystawiam kilkanaście podobnych, a problem dotyczy tylko tych dwóch. Czy nie dziwne, że w różnych terminach takie same naliczenia ?.
@herbRogala Naliczenia dotyczą różnych ofert i są naliczane co 10 dni. Nie wyłączysz ich z rozliczeń, musisz przejść do zakładki Mój asortyment
Może mają różne numery ale jest to ten sam produkt i dotyczy tylko dwóch.
Wystawiam z "mój asortyment" i takie cyrki.
Jak widać brak argumentów i pomysłów na rozwiązanie problemu
@herbRogala W tym przypadku nie ma mowy o żadnym błędzie. Musiałaś samodzielnie włączyć promowanie w formularzu wystawiania. Jeśli nie chcesz promować tych ofert, to wyłącz w nich promowanie.