Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę sprzedać auto Dawida Kwiatkowskiego(Piosenkarz)na licytacji allegro uwzględniając najniższą kwotę.
Z ceną minimalną to może się mało opłacać bo gdy jaj nie osiągnie to zapłacisz spore pieniądze od kwoty jaka będzie podana jako minimum.
10% a nie więcej niż 100zł. Taka opcja,"cena minimalna " jest tylko możliwa w licytacji na zwykłym Allegro.
@Jacekwiatkowski Możesz wystawić z kwotą wyjściową np 10 000 (równą Twojej kwocie minimalnej). Tylko nie wystawiaj z płatnością przy odbiorze > płatność z góry > nawet przy odbiorze osobistym > zrób bardzo dokładny opis z uwzględnieniem wszystkich wad i usterek, podaniem przebiegu i wszystkich istotnych informacji > żeby uniknąć potem problemów.
Jakie problemy? Na allegro zakupy są ubezpieczone w razie czego nabywca składa POK, będzie miał auto i pieniądze.
@majster_man Ale tylko do pewnej kwoty > o ile się nie mylę to do 10 000 zł (chyba ? > jeżeli jest inaczej to proszę mnie poprawić )
Minimalna kwota 55000zł
Niewiem jak wstawić bezpiecznie auto na licytację robię to pierwszy raz i niechcę popełnić błedu
To jest Peugeot RCZ chcę minimalną cenę 55000zł.
@Jacekwiatkowski Nie widzę na Allegro licytacji smochodów. Jedyna ogłoszenie właściwie z pseudolicytacją to :
https://allegrolokalnie.pl/oferta/audi-a6-audi-a6-c7-avant-14r-313km-bitdi-full-led
Zapytajmy Panie moderatorki jak to zrobić @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Jacekwiatkowski wystaw samochód w cenę "kup teraz" - do negocjacji. Powiedzmy 58000zł - w opisie do negocjacji 🙂 i tyle. Bez zbędnych ceregieli 🙂
@Skill_Player, nie wystawisz samochodu na licytację. Możliwe jest jedynie wystawienie go w formie zwykłego ogłoszenia w kategorii motoryzacja.
@Jacekwiatkowski To właściwie odpowiedź dla Ciebie :
nie wystawisz samochodu na licytację. Możliwe jest jedynie wystawienie go w formie zwykłego ogłoszenia w kategorii motoryzacja.