anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wystawić przedmiot na Allegro (nie Lokalnie)?

MAMY ROZWIĄZANIE!
shok23
#8 Zapaleniec

Hej mam prośbę ponieważ nie rozumiem dlaczego ale kiedy próbuje wystawić przedmiot na sprzedaż poprzez allegro strona automatycznie wystawia go na jakimś allegro lokalnie który w ogóle mnie nie interesuje, chce wystawić przedmiot na zwykłym allegro. Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
xyz96
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Gdy już Cię przeniesie na Allegro Lokalnie po kliknięciu "wystaw przedmiot" , zaznacz po prawej stronie na dole mały niebieski odnośnik "możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz" - wtedy wystawisz na normalnym Allegro.

oznacz moderatorów
Jasio_N
#8 Zapaleniec

Hej, chyba znowu coś się zmieniło, bo jak klikam w to hasło "możesz wystawić przez dotychczasowy formularz" to wywala mnie na strone z tekstami typu "Wysprobuj nowy sposób wystawiania praoduktów w zestawie" itp. 

Nie jstem w stanie przejść dalej i wystawić niczego na zwykłym allegro, a z lokalnie mam złe doświadczenia, jakiś czas temu wystawiłam i nic nie zeszło, a jak sprzedawałam na allegro to hulało... Pomocy ;(

oznacz moderatorów
renaciatko
#7 Wielbiciel

Witam żadnego odnośnika nie ma

oznacz moderatorów
nugila
#9 Pomysłodawca

Dołączam do pytania: jak wystawić przedmiot TYLKO na Allegro z pominięciem Allegrolokalnie? Gdy próbuję wystawić automatycznie przekierowuje mnie na Allegrolokalnie.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@nugila informację jak to zrobisz znajdziesz w rozwiązaniu tego wątku, dokładnie tutaj.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
barwa73
#8 Zapaleniec

Nie prawda. Nie odsyłaj do starej metody - już jej nie ma. Proponuję szkolenie wewnętrzne zanim będziesz udzielać złych informacji.

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@barwa73 Odpowiadasz na wpis sprzed 2 lat 😉

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jest w formularzu wystawiania lokalnego odnośnik na samym dole. Działa. Oczywiście na dzień dobry wyskakuje katalog więc pewnie połowa prywatnych na starcie odpadnie, a drugą trafi wiadomo co zanim wystawią xD

Screenshot_9.png

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@barwa73 stary wątek sprzed 2-5 lat ale instrukcja nadal aktualna może trochę zmienił się interfejs ale zasada jest nadal taka sama. Teraz link znajduje się na dole strony.

Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz.

oznacz moderatorów