Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chodzi o zwykle allegro
Wystawiłem grę stwierdza ze za drogo dostawa zjechałem 10 zł i wystawiłem jako kup teraz ale nie może kupić pisze ze ma się skontaktować że mną
A ja nie wiem jak anulować
Jak zmieniłem status na anulowane to nic nie dało
Jak jest u niego w zakupach to On musi anulować i ponownie kupić.
@Kopr98 Teoretycznie jest możliwe dogadanie się z klientem, ale jest niebezpieczne, może powodować przekręt, oszustwo.
Jeżeli skontaktujesz się z nim poza Allegro to będzie chciał twój prywatny numer konta do zapłaty. Może zapłaci ale jeśli zacznie ci podsyłąć jakieś linki, to zamykaj znajomość i niczego nie wysyłaj.
Lepiej odpuść sobie ten kontakt, jeśli nie zapłaci to dostaniesz od Allegro zwrot prowizji i możesz wystawić przedmiot ponownie.
Lew nie ma racji. Sprzedaż na koncie prywatnym więc nikt nie może anulować ani Ty ani on. Allegro anuluje nie opłacone KUP TERAZ po 7 dniach, licytację po miesiącu. Zwrot prowizji najlepiej kliknąć gdzieś po 2 dniach, inaczej będą tydzień go sprawdzać.
Pierwszej części pytania nie rozumiem? Wystawiłeś aukcje drugi raz i on kupić na niej nie może, czy obniżyłeś cenę i ma po kliknięciu na kup teraz kłopot z zapłaceniem... Jak to kłopot z zapłaceniem to niech tylko płatność anuluje i spróbuje ponownie, najlepiej przelewami24, bo allegro i payu to jakość taka jak wujek google podaje w niezależnych opiniach...