Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem przedmiot, kupujący zapłacił za przedmiot, ja dokonałem opłat za sprzedaż oraz za konto PayU . Od odnia 03.10.23 do tej pory widnieje napis
ŚRODKI PAYU w trakcie weryfikacji. Jak i kiedy mogę wypłacić pieniądze.
@Cubolus Proszę Cię o cierpliwość. Weryfikacja danych do wypłat może potrwać kilka dni roboczych.
Przesyłkę została spakowana i czeka na wysyłkę. Czy mam poczekać aż otrzymam przelew i dopiero wtedy nadać paczkę czy wysłać już teraz?
@Cubolus Nie musisz czekać aż środki dotrą na Twoje konto bankowe. Jeśli wpłata jest na saldzie Allegro Finanse, zakup został opłacony i możesz realizować zamówienie.
@Cubolus Kupujący opłacając za towar oczekuje jej wysłania w wyznaczonym terminie, i masz obowiązek wysyłki a aktywacja konta do wypłat to już inna sprawa między tobą a Allegro- operatorem płatności.
Wszystko zrozumiałem, bardzo dziękuję za odpowiedź, życzę miłego dnia. Pozdrawiam
Witam. Problem występuje nadal. Na moim kącie widnieje ŚRODKI PAYU w trakcie weryfikacji. Ile to jeszcze będzie trwać ?
Sprzedałem przedmiot za pośrednictwem Allegro i nie mogę otrzymać swoich środków.
Paczka czeka na wysłanie ale oczywiście nie zostanie wysłana do puki nie otrzymam zapłaty. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Za każdym razem gdy chce wejść na stronę formularza wyświetla się komunikat że coś poszło nie tak i tak w kółko
cos jest nie tak że strona bo nie można się skontaktować z konsultantem bo także wyswtka się komunikat że coś poszło nie tak
@Cubolus problem powoduje to, że konto w banku należy do innej osoby, niż konto na Allegro, w takiej sytuacji weryfikacja się nie powiedzie. Przelew weryfikacyjny musi zostać wykonany z konta tej samej osoby, która jest właścicielem konta Allegro.
Już zmieniłem numer konta bankowego. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam