Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałem stare konto założone na tatę 11 lat temu, lecz denerwowało mnie że jak coś sprzedałem to kasa szła na jego konto i później musiałem mu mówić. Teraz postanowiłem założyć nowe konto i sprzedawać na swój rachunek.
Problem jest z wystawianiem - przekierowuje na lokalne, wiem że mogę kliknąć wystaw przez dotychczasowy formularz ale denerwuje mnie to że muszę to klikać za każdym razem. Idzie jakoś ustawić żeby nie kierowało na lokalne tylko na zwykle?
@Vag_AS_Jawornik Nie. Prywatnym sprzedającym w pierwszej kolejności sugerujemy wystawianie na Allegro Lokalnie. Nie musisz się na to decydować i wtedy przechodzisz do standardowego formularza.
Przy użyciu standartowego/dotychczasowego formularza ogłoszenie też jest wystawiane na Allegro Lokalnie.
@mlezniak Cześć. 🙂 Po kliknięciu w przycisk "dotychczasowy formularz" zostaniesz przeniesiony do formularza wystawiania na Allegro:
Tak wygląda formularz wystawiania na Allegro:
Jeśli z niego skorzystasz, Twoja oferta zostanie wystawiona na Allegro, nie na Allegro Lokalnie.
Próbowałam dzisiaj wystawić na allegro ale wciąż mi się nie udaje. Mogę tylko przez allegro lokalnie ale nie chcę. Co mam zrobić by wystawiać oferty w starym systemie?