Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113
Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
W ten sposób tez nie działa.
W końcu się udało, ale przez to do jednego zamówienia utworzyło mi dodatkowe etykiety
1000522732844U, 1000522735619U i co teraz? Czy Allegro mnie teraz obciąży dodatkowymi kosztami nie z mojej winy ?
MAM PROBLEM Z NADAWANIEM PACZEK , CO CHWILĘ INNY BŁĄD WYSKAKUJE , PO WEEKENDZIE MAM PEŁNO PACZEK
u nas nadal nie działa ! Kiedy system zostanie prawidłowo przywrócony ?
U nas to samo, Allegro ONE by UPS nie da rady zamówić kuriera po odbiór przesyłek @mediasklep_eu
rownież to samo u nas
U nas nadania DPD nie działają.
U mnie tak samo
Coś marnie allegro reaguje... Nadal nie mogę nadać paczek, a kilent się niecierpliwi (zresztą słusznie). Oczywiście zaznaczam w rozmowach, że wina po stronie allegro w 100%
MAM PROBLEM Z NADAWANIEM PACZEK , CO CHWILĘ WYSKAKUJE INNY BŁĄD , PO WEEKENDZIE JEST PEŁNO TOWARU DO WYSŁANIA , JEST 12 JUŻ A NADAWANIE NIE DZIAŁA
to samo, chyba przesyłki dziś nie wyjdą...
Ja równie mam problem z wygenerowaniem etykiet DPD ten sam komunikat.
Mam ten sam problem z Allegro one box 😞
U mnie również tylko dotyczy UPS a Inpost jeszcze działał przed chwilą.. widocznie mają jakąś awarię w swoim systemie..
u nas to samo blokada wszystkich paczek inpost, dpd 😞
U mnie problem z nadaniem przesyłki DPD - brak uprawnień, kiedy problem zostanie rozwiązany? Wie może ktoś? Klienta już poinformowałem, że może paczka ode mnie dzisiaj nie wyjść. Jak ten problem wpłynie na jakość obsługi?
Daj spokój moderatorom. Niech się zajmą tam czymś tam. Czy jest problem? Tak. Wystarczy spojrzeć co jest tematem głównym na stronie głównej tego tu forum.
Pokazuje się taki komunikat: "Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień." Bardzo proszę o pomoc. Co może być przyczyną tego typu komunikatu?
Witam ja również mam problem z nadaniem przesyłek allegro paczkomat ok ale kurier nie ma szans jest jakaś awaria ?