Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcemy nadać paczkę przez DPD ale pojawia się błąd nr telefonu nadawcy.Wcześniej nadawaliśmy i wszystko było dobrze,nie zmienialiśmy nr telefonu a mimo to pojawia się taki błąd ,jaka może być przyczyna?
skontaktuj sie z allegro ja to samo miałam wczoraj z pocztą polska trzeba wejść w ustawienia a następnie w książke adresową wysyłam z allegro i wpisać swój nr telefonu
@FH_ELMI, uzupełnij brakujące dane (numer telefonu, adres mejlowy) w Książce adresowej w Ustawieniach Wysyłam z Allegro.
Daj znać, czy to pomoże. 🙂
@mr_oma może warto wystosować jakiś otwarty monit o konieczności aktualizacji danych WzA bo podejrzewam że szykuje się fala powodziowa takich jw. wątków 😀
też mam ten sam problem. Niestety nie pomaga uzupełnianie danych, po zatwierdzeniu zmian znów komunikat o błędnych danych. Jak długo to jeszcze potrwa? U mnie dotyczy to przesyłek DPD. nr przykładowego zamówienia:
@STANDBY-SHOP a długość nazwy (ulica, nazwa odbiorcy...) nie przekracza 30 znaków?
nie przekracza 30 znaków.
@STANDBY-SHOP ciasteczka i pamięć przeglądarki czyściłeś ? Próbowałeś w trybie prywatnym przeglądarki?
może moderatorki się przyjrzą @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@STANDBY-SHOP, z tego, co widzę, nadałeś paczkę dziś o 10:18. 🙂
metodą prób i błędów właściwie ale najważniejsze, że faktycznie udało się. Mam nadzieję, że juz teraz będzie dobrze.