Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak w temacie. W ogóle nie wyświetla się zawartość moich aukcji ani lista.
Nawet po czyszczeniu cookies.
@gierlach-gallery Dziwne, po wejściu na Twój profil widzę 15 aktywnych ofert "kup teraz".
Może oprócz ciasteczek wyczyść też cache przeglądarki;)
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Próbowałem na kilku komputerach i przeglądarkach i to samo. Poczekam do jutra 😉
A może masz wybrane na liście ZAPLANOWANE albo NIEAKTYWNE, czasem się zdarza 😄
Są to aukcje KupTeraz a nie licytacje. Czasem nawet długo nie czyściłem przeglądarki i działało, nigdy z tym nie było problemów. A Kaspersky może coś blokowac ? 😄
A zaplanowane gdzie znaleźć? Nie mam tych zakładek i filtrów. Masakra jakaś....
@konto zamknięte Kryteria wyświetlania resetują się po każdorazowym wejściu w "moje oferty" (zawsze wyświetlają się "aktywne").
@Knowhere, też tak myślałem, mi KUP TERAZ wskakuje tak jak zostawiłem, a licytacje tak jak mówisz, ciekawe, nie? 😛
@konto zamknięte Gdy tylko przechodzisz między zakładkami "kup teraz" i "licytacje" w "moje oferty", to tak, zgadza się. Ale gdy klikniesz w "moje oferty" (czy to spod nicka w prawym, górnym narożniku, czy z pionowego menu po lewej), to wtedy kryteria wyświetlania w ww. zakładkach się resetują;)
ah tak 😄 ale i tak gumpie 😛
Są 3 zakładki Kup teraz ,licytacja i ogłoszenia spróbuj kliknąć w środkowa 🙂 czyli licytacje
To tylko mam:
Wiemy, że obecnie sprzedający na Allegro stoją przed dużymi wyzwaniami logistycznymi. W tej sytuacji zapewnij kupującym aktualne informacje o czasie wysyłki zamówienia.
Sukcesywnie udostępniamy użytkownikom nowe narzędzie do reklamowania ofert. Sprawdź, czy to rozwiązanie dla Ciebie!
Sprzedawaj więcej dzięki środkom z kredytu dla Twojej firmy na Allegro. Poznaj rozwiązanie przygotowane z myślą o Twoim biznesie.
Sprawdź, dla których ofert możesz otrzymać zwrot kosztów prowizji oraz darmowe wyróżnienie.
Już nie musisz szukać formularza nadawania przesyłek na stronach kurierów. Teraz przesyłki możesz nadawać ze swojego konta Allegro.
Zamówienia tez sie ładują i nic.....
Dzisiaj dopiero rozwiązany problem, mam antywirus Kaspersky i pomogło wykluczenie strony ze skanowania połączeń szyfrowanych. Teraz działa 😄
@gierlach-gallery, tak naprawdę chodziło o to: 😄
@cloudcloud 🦎, mogłabyś pousuwać te obrazki allegrowe 3 posty wyżej,
bez sensu są 😛 dzięki 🙂
Witam, mam ten sam problem, nie wyświetla mi ofert wchodząc w zakładkę moje oferty. Nie posiadam antywirusa i mam świeżo odpalonego PC, może wiecie jak mi pomóc? z góry dzięki za odpowiedź
@KRautoczesci Którego windowsa używasz?
windows 7
dzieje się to w przeglądarce Chrome, zainstalowałem Mozille i pracuje prawidłowo
@KRautoczesci Masz zainstalowaną łatkę, o której pisałem m.in. tutaj https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/brak-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-wyp%C5...?
Jesteś Wielki!
Wszystko chodzi jak trzeba Dzięki za pomoc 🙂
@KRautoczesci Nie ma za co:) Fajnie, że w końcu dzięki kilku podobnym przypadkom udało się znaleźć przyczynę.