Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
Allegro kaze czekac
Fajnie jakby poinformowali że można już łączyć, bo teraz każdy robi integrację co chwile żeby sprawdzić czy działa i podejrzewam że to też utrudnia rozwiązanie problemu. Dajcie znać jak już zacznie działać, ja już przestaje sprawdzać co parę minut.
A ALLEGRO PROSILIBYŚMY O WYŚWIETLENIE INFORMACJI UŻYTKOWNIKOM WYBIERAJĄCYM DOSTAWĘ INPOST O MOŻLIWYM OPÓŹNIENIU BO ZAMÓWIENIA NADAL SPŁYWAJĄ (do 12 wysyłamy tego samego dni taaaa....)
MAM PROBLEM Z POWIĄZANIEM KONTA ALLEGRO Z IN POST
@fiolecik_rock NIE, masz problem z czytaniem. Hint : zobacz wątki pod spodem.
jakie opoznienia ? nic nie działa... to moze w zwiazku z tym pojawia sie opoznienia w zapłacie za faktury ktore do nas przysyłacie ???
Witam
czy też macie problem z nadawaniem inpostów smart z allegro, u mnie nie idzie ich zaimportować do generowania listu.
Mozna poczekac owszem ale nie mamy zadnej gwarancji ze problem zostanie naprawiony. A pozniej i tak sie nam oberwie ze nie nadalismy paczek w terminie .
Jest 10:39 i nadal nie działa. Statystyki polecą na łeb. Może allegro wypowie się w temacie jak zrekompensuje utratę jakości sprzedaży @_HolaOla_
Szanowne Allegro, może jakiś update? Co się dzieje z naprawą? Integracja nadal nie działa a czas płynie...
Jest 10:30 i dalej nie działa niestety ...
U mnie pojawiło się dzisiaj:
Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
Usunąłem powiązania InPostu z Allegro, powiązałem ponownie i nadal nie działa.
A paczki czekają na wysłanie....
Allegro a może jakiś oficjalny komunikat dla klientów ??? Jak tak dalej pójdzie nie zdążymy dzisiaj wysłać ...
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost naprawiła już ten problem, ale wciąż mogą pojawiać sie opóźnienia, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
masakra, u mnie to samo, brak integracji, w efekcie trzeba będzie generować przesyłki ręcznie i za własny $$$
Mamy ten sam problem, od rana, wciąż nierozwiązany. Co kilkanaście minut próbujemy powiązać konto ponownie, w różnych przeglądarkach - bez efektów.
Szkoda czasu, żadne czary nic nie pomogą. Samo się zepsuło, musi się samo naprawić.
Jak znam życie, jeśli wkońcuuuuuu naprawią awarię, już to widzę jak wszyscy sprzedający obciążą serwery, będzie kolejny cyrk
Tak, właśnie miałam pisać. Ale jak naprawiają to ok.
10:35 i niestety nie działa.
u mnie też nadal nie działa 😕