anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawiłem ofertę do negocjacji z ceną 1 pln. Ktoś kupił i nie mogę nic dalej zrobić.

Client:39092358
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

#7 Wielbiciel#

Ktoś pomoże? 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:39092358 Na początek poproszę o numer tej oferty i więcej informacji na czym dokładnie polega Twój problem? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Numeru aukcji nie mogę znaleźć. Oferta widnieje jako sprzedana choć wystawiłem ją od 1pln do negocjacji. Ktoś kupił i płatność jest w trakcie realizacji. Nie dostałem żadnej propozycji ceny od kupującego. 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:39092358  Do negocjacji, to znaczy  dawałeś możliwość obniżenia ceny poniżej złotówki.

Nie ma potrzeby już negocjować, kupujący zaakceptował twoją cenę 1 zł  i obędzie  się bez negocjacji.

Teraz trzeba pakować, wysyłać, zapłacić kilka zł prowizji...

Sama radość z takiej transakcji ... 🤣 😂

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:39092358, jeśli chodzi o zamówienie z 15 grudnia, to jest ono nieopłacone. Co więcej, na Twoje konto nałożyliśmy ograniczenia. Na Allegro nie można sprzedawać dostępu do kont z grami. Mówi o tym pkt. 42 regulaminu, brzmiący:

Przedmiotem oferty nie mogą być następujące towary:

42. Jakiekolwiek formy stałego lub czasowego dostępu lub korzystania z konta lub innego zbioru zasobów (zbliżone do kont) w jakimkolwiek serwisie internetowym, programie lub aplikacji, umożliwiającego obsługę i granie w gry komputerowe, gry na konsole lub gry mobilne lub obejmujące inne funkcjonalności i usługi związane z tymi grami, takie jak ich nabywanie, instalacja, przechowywanie, recenzowanie, śledzenie statystyk, jak np. Steam, Epic Games Store, GOG, Ubisoft Connect, Origin, PlayStation Network, Xbox Live. 

Maja
   Moderatorka

#7 Wielbiciel#

Dzięki za odpowiedź. Co trzeba zrobić żeby te ograniczenia ściągnąć? 

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:39092358, w takiej sytuacji najlepiej skontaktować się z nami mejlowo, co też zrobiłeś. Wkrótce powinieneś otrzymać odpowiedź.  

Maja
   Moderatorka