Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ktoś pomoże?
@Client:39092358 Na początek poproszę o numer tej oferty i więcej informacji na czym dokładnie polega Twój problem?
Numeru aukcji nie mogę znaleźć. Oferta widnieje jako sprzedana choć wystawiłem ją od 1pln do negocjacji. Ktoś kupił i płatność jest w trakcie realizacji. Nie dostałem żadnej propozycji ceny od kupującego.
@Client:39092358 Do negocjacji, to znaczy dawałeś możliwość obniżenia ceny poniżej złotówki.
Nie ma potrzeby już negocjować, kupujący zaakceptował twoją cenę 1 zł i obędzie się bez negocjacji.
Teraz trzeba pakować, wysyłać, zapłacić kilka zł prowizji...
Sama radość z takiej transakcji ... 🤣 😂
@Client:39092358, jeśli chodzi o zamówienie z 15 grudnia, to jest ono nieopłacone. Co więcej, na Twoje konto nałożyliśmy ograniczenia. Na Allegro nie można sprzedawać dostępu do kont z grami. Mówi o tym pkt. 42 regulaminu, brzmiący:
Przedmiotem oferty nie mogą być następujące towary:
42. Jakiekolwiek formy stałego lub czasowego dostępu lub korzystania z konta lub innego zbioru zasobów (zbliżone do kont) w jakimkolwiek serwisie internetowym, programie lub aplikacji, umożliwiającego obsługę i granie w gry komputerowe, gry na konsole lub gry mobilne lub obejmujące inne funkcjonalności i usługi związane z tymi grami, takie jak ich nabywanie, instalacja, przechowywanie, recenzowanie, śledzenie statystyk, jak np. Steam, Epic Games Store, GOG, Ubisoft Connect, Origin, PlayStation Network, Xbox Live.
Dzięki za odpowiedź. Co trzeba zrobić żeby te ograniczenia ściągnąć?
@Client:39092358, w takiej sytuacji najlepiej skontaktować się z nami mejlowo, co też zrobiłeś. Wkrótce powinieneś otrzymać odpowiedź.