Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób możemy wysyłać zamówienia poprzez Wysyłam z Allegro.
Mamy problem z nadaniem paczek kurierami DPD, DHL i Pocztex. Po wypełnieniu formularza wyskakuje błąd [object Object]. Dzieje się tak w przypadku każdej z paczek. Poprzez BaseLinker również jest to niemożliwe. Czy podpisanie umowy z firmami kurierskimi jest obowiązkowe?
W przypadku przesyłek InPost korzystamy z menagera paczek. Czy w przypadku innych firm kurierskich również dostępne są takie strony?
Proszę o pomoc, gdyż zaczynamy sprzedawać na Allegro i nie chcemy, aby nasi klienci długo oczekiwali na zamówienie.
@belopak Czy możesz podać przykładowe numery zamówień, w których pojawia się ten komunikat?
Proszę bardzo:
749b6581-20b3-11ee-811e-0ddda74e84da
5c95a700-202e-11ee-ac0a-cb9a829542ea
Proszę o odpowiedź.
@belopak oba te zamówienia zostały już zrealizowane. Do weryfikacji problemu potrzebujemy aktualnych przykładów.
Zamówienie czekające do nadania:
11613240-21af-11ee-af7c-f1dd4e247129
Proszę o szybką reakcję, ponieważ dzisiaj muszę nadać paczkę.
61435960-2217-11ee-a4ac-8bae45d034eb
Druga paczka
@belopak konsultuję. Niedługo wrócę z odpowiedzią.
Mogę prosić o pomoc?
@belopak wyczyść proszę pamięć podręczna przeglądarki i spróbuj ponownie. Teraz powinno być już w porządku. 🙂
Nadal nie działa.
@belopak sprawdzałeś w wysyłam z Allegro, czy w baselinker?
Allegro
Przez Baselinker również nie działa.
@belopak otrzymałam informację, że właśnie próbujesz wygenerować etykietę z opcją płatności za pobraniem, jednak numer Twojego konta bankowego nie został zweryfikowany.
A co z tą bez pobrania?
@belopak Czy w tej chwili problem nadal występuje?