Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałam wykupić allegro Smart. Czy opłata za allegro roczne SMART 39 zł jest za cały rok? Czy jest to płatność co miesiąc?
@Gosia1366 Za cały rok.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Gosia1366 dodam od siebie, że są dwie możliwości. Możesz skorzystać z opcji SMART na miesiąc lub na rok 🙂 Polecam drugą opcję.
Jeśli będziesz potrzebowała więcej informacji, zerknij tutaj.
@cloudcloud Ładna reklama ale coś słyszałem że nie będzie IN POSTu ? Czy to prawda ?
Tylko w przesyłkach kurierskich. Paczkomaty zostają.
@LEW433 myślę że usunięcie paczkomatów ze smarta to będzie strzał w kolano, u mnie mimo poczty kurierów żabek i innych cudów w smarcie mam 95 % wysyłek paczkomat 😄
A dlaczego po kliknięciu w wybieram nie przechodze do strony aby zaplacić na smarta?
@przemyslaw19 Próbujesz na tej stronie: https://allegro.pl/smart ?
@przemyslaw19 Coś pomijasz? nie powinno być problemu.
Czy jeżeli dzisiaj wykupię Smarta, a mam ważny do października, to przedłużenie nastąpi od października?
@surfacing Tak przedłuża się od daty kończącej twój aktualny Smart .Od Października.
Tak.
Jeśli mój Smart jest ważny jeszcze do czerwca, a bym dziś wykupił smarta w promocji za 39zl to będzie ważny przez rok od dziś czy rok ale od czerwca?
@Kriss-85 Od czerwca.
Czy jeżeli posiadam już usługę Allegro Smart mogę dokonać zakupu w promocji za 39 zł i zostanie ona przedłużona o kolejny okres ?
Tak.