Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie mogę znaleźć strefę uczestnika żeby sprawdzić wyniki losowania w loterii allegro smart?
@dorist1 wszystkie informacje oraz strefa uczestnika loterii są dostępne tutaj 🙂
Listę Laureatów nagród głównych i nagród tygodniowych zostanie opublikowana najpóźniej 15.01.2024 r. na www.navagency.com/konkursy.
Informacje, owszem, są, ale "Strefy uczestnika" nie można znaleźć. W ogóle nie ma takiego elementu na całej stronie. Proszę o informację.
witam ja sie zgodziłem, zrobiłem zakupy za kilka tysięci zł a losów mam zero ? proszę sprawdzić nick meniu12
@meniu12 przykro mi, ale nie mogę tego sprawdzić, skontaktuj się proszę z organizatorem.
adres e-mail: help@navagency.com
numer tel.: 666 667 246 (infolinia otwarta od pon. - pt., w godzinach 9-17)
Dokładnie to samo!!! Zakupy zrobione za 2500 zł i zero losów! To jakaś ściema.
Gdzie wyrazić tą zgodę? Mam 4 losy i mam wyrazić zgodę tylko nigdzie nie mogę tego zrobić
@Client:101655283 czy widzisz prośbę o wyrażenie zgody na tej stronie? Dokładnie tutaj:
Dziękuję. Dołączyłem i wyraziłem zgodę, ale wtedy jeszcze nie dokonałem zakupu premiowanego losami i wyglądało to tak, jak na tym niższym screenie.
Korzystam z aplikacji w telefonie i też nigdzie nie mogę znaleźć strefy uczestnika. Chcę zapisać się do loterii, ale tylko odnosi mnie do zasad a nigdzie nie ma opcji zaznaczenia zgody. Proszę o pomoc
Niestety w ogóle nie mam takiej opcji… mam smarta i cały czas każe mi się zalogować (pomimo ze jestem zalogowana w aplikacji), a jak klikam w to okienko to wyskakuje mi znowu baner główny - z góry strony… i tak w kółko… nie przechodzi do tego logowania…
@karolina_kp1 spróbuj proszę najpierw zaktualizować swoją aplikację lub ją odinstalować i zainstalować ponownie.
Mimo szczerych chęci nie udało mi się znaleźć tej strefy, chociaż o losach informację otrzymałam. Proszę o podanie ścieżki dojścia czyli dokładnie gdzie kliknąć, żeby wejść. Pozdrawiam
@Trausia Czy na tej stronie nie widzisz Strefy Uczestnika i możliwości przystąpienia do loterii?
niestety na mojej stronie nie widnieje opcja "sprawdź opcje smart" tylko
nie mam "wyraź zgodę i dołącz do loterii"
@maria_jol Jeśli wcześniej nie dołączyłaś do loterii, powinnaś widzieć to:
Jakie informacje widzisz w części Strefa Uczestnika?
niestety "strefy uczestnika" nie mogę rozwinąć
widzę tylko:
0 ze 100
a gdzie mogę sprawdzić czy dołączyłam do loterii?
@maria_jol Jeśli na tej stronie nie widzisz opcji akceptacji regulaminu i dołącznia do loterii, musiałaś zrobić to wcześniej.
Poważnie? Tak potężna firma robi coś tak niedopracowanego? Przy zakupie otrzymałem informacje że dostanę 4 losy. Po zakupie widzę informacje ze losów mam ZERO. Nie ma ani opcji dołączenia, ani strefy uczestnika. Są tylko obrazki z punktami co rzekomo trzeba zrobić. Tylko że nie można tego zrobić bo żadna ze stron ze screenami Pani Moderatorki nie istnieje