Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie mogę znaleźć strefę uczestnika żeby sprawdzić wyniki losowania w loterii allegro smart?
@Goompie a nie brałeś przy zakupie faktury ?
@Goompie Nie spełniasz warunków loterii!
@milka1234567890 Ponieważ?
Pod podanym linkiem widzę ile mam losów, ale zero info o tym czy zdobyłam nagrodę natychmiastową, więc jak to działa?
Na kompie widać jak się rozwinie zakładkę czy wygrałeś czy nie.
Nie ma nic, żadnej zakładki. Gdzieś mi wyskoczyło powiadomie przy poprzednim zakupie, wyraziłam zgodę, zasady są, ale gdzie w to wejść? To czarna magia. Poprzednio też tak czegoś szukałam. Ukrywanie to chyba wasza specjalność 🤔
Dlaczego do tej pory nie została nigdzie ujawniona lista zwycięzców loterii?
@Miszczak97 Organizatorem Loterii i administratorem danych osobowych jest NAV agency sp. z o.o., dlatego zachęcam do kontaktu z przedstawicielami firmy:
adres e-mail: help@navagency.com
numer tel.: 666 667 246 (infolinia otwarta od pon. - pt., w godzinach 9-17).
wygrani dostaną maila.Lista Laureatów Nagród Głównych i Nagród Tygodniowych w Loterii będzie publikowana w formie imienia, pierwszej litery nazwiska i miejscowości zamieszkania Laureata najpóźniej 15.01.2024 r. na www.navagency.com.konkursy
To jest serio niejasne, ponieważ jednocześnie w FAQ jest napisane "Nagrody natychmiastowe przydzielane są… natychmiastowo. 🙂 Kiedy tylko zrobisz zakup ze Smart! od jednego sprzedającego za minimum 100 zł lub wykupisz Allegro Smart! na 12 miesięcy, sprawdzimy, czy Twój zakup wygrywa nagrodę. " - gdzie zatem mogę NATYCHMIAST sprawdzić, czy wygrałem? Jak nie mam nic poza "Zdobyte losy 4 ze 100", to oznacza to, że nic nie wygrałem z tych 4 losów jeśli chodzi o nagrody natychmiastowe?
@_Robbie_ zgodnie z Regulaminem loterii:
Informacja o przyznaniu Nagrody Natychmiastowej (lub jej braku) wyświetlana jest w serwisie allegro.pl, bezpośrednio po dokonaniu czynności, która uprawnia do otrzymania szansy na Nagrodę Natychmiastową, tj:
a. na “thank you page” transakcji (czyli stronie z potwierdzeniem zakupu) - w przypadku osób, które wcześniej dokonały Zgłoszenia
b. na stronie z podziękowaniem za dokonanie Zgłoszenia - w przypadku osób, które w okresie po 02.10.2023 r. dokonywały już transakcji spełniających kryteria Zakupu Promocyjnego, Zakupu Premiowanego lub Zakupu Smart! [...]
Uczestnicy, którzy wygrają Nagrodę Natychmiastową, zostaną o tym fakcie powiadomieni każdorazowo, natychmiast, również e-mailowo, na adres e-mail podany przez nich przy rejestracji konta w serwisie Allegro
Czyli jeśli nie otrzymałeś wiadomości e-mail, ani informacji o nagrodzie natychmiastowej oznacza, to, że jej nie wygrałeś.
Jeśli otrzymałam 4 losy, a nie wygrałam nagrody natychmiastowej, to te losy nadal biorą udział w losowaniu w grudniu?
@la_nikaczy mogłabyś odpowiedzieć na powyższe? 😄
@Gollumik8 przepraszam, że czekałaś na odpowiedź. Tak, nawet jeśli nie otrzymasz nagrody natychmiastowej to Twoje zdobyte losy dalej będą brały udział w loterii i w losowaniu 🙂
@la_nika Dziękuję bardzo za odpowiedź 😄