anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyzwanie SMART

kri100f_76
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry.

Trwające obecnie wyzwanie dotyczy zakupów na Allegro czy również na Allegro Lokalnie?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

Co to jest Trwające obecnie wyzwanie

oznacz moderatorów

kri100f_76
#8 Zapaleniec#

Promocja w trakcie Allegro Days z dodatkowymi monetami za zakupy

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Pewnie jakiś kolejny wabik, który jak zwykle skończy się na nerwach uczestnika xD. Proponuję znaleźć regulamin, wielką lupę i sam się dowiesz.

Wujek google mówi mi, że to było 1czoraj. Ale mogę się mylić...

oznacz moderatorów

kri100f_76
#8 Zapaleniec#

Na moim koncie wyzwanie trwa do niedzieli 09.02., a sama promocja nie posiada dedykowanego regulaminu. Podane są jedynie pułapy zakupów za które są przyznawane monety.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Znalazłam. Wygląda na to, że działa. Tylko nie zapomnij dołączyć. Pytałam ostatnio o te nowe monety i już nawet personalizacji teraz nie wymagają więc powinno być ok. Ale głowy za Allegro nie dam, za dużo forum czytam...

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@kri100f_76 Oczywiście że zwykle Allegro. Parę złotych trzeba wydać dla kilku złotówek:

LEW433_1-1738678237433.png

oznacz moderatorów

mako_poznan
#10 Popularyzator#

A ja mam pytanie odnośnie nowych wyzwań " wydaj 220zł w danej kategorii...".

Czy te 220zł to liczy się cena przedmiotu, czy czy kwota do zapłaty?

Chodzi o to, że np. mam przedmiot za 220zł, użyję monet i zapłacę 200zł. To która kwota zostanie wzięta do wyzwania?

oznacz moderatorów

delpiotrek
#7 Wielbiciel#

Zrobiłem zakupy w kategorii Ogród za ponad 300zł i kiedy otrzymam monety w Wyzwaniu, zgarnij 5monet za wydane 100zł. Towar już otrzymałem, ale nic nie mam przypisanego do konta

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@delpiotrek nie mam możliwości sprawdzenia tego, ponieważ zgodnie z regulaminem 
Szczegółowe informacje na temat warunków uczestnictwa w promocyjnych wyzwaniach oraz liczbie Monet, Uczestnik może sprawdzić w Allegro po zalogowaniu się na konto Użytkownika.
Sprawdź proszę informację o tym Wyzwaniu na swoim koncie w zakładce Monety lub Smart! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

delpiotrek
#7 Wielbiciel#
No właśnie w tym miejscu nie ma nic, oprócz tego że zgarnij 5monet za wydane 100zl. Czy przez jakiś link miałem wejść, aby otrzymać? Dobra, nie ma to nie ma, tylko po prostu chciałem zapytać
oznacz moderatorów

mako_poznan
#10 Popularyzator#

Potwierdzam, że wyzwania nie mają regulaminu.

oznacz moderatorów