Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Posiadam nowe konto allegro firmowe. I moje pytanie w jaki najszybszy sposób uzyskać opcje Smart do swoich ofert? Czytalem o wymogach ale nie do końca zrozumiałem czy konto musi mieć minimum 12miesiecy ?? Czy jest szansa zrobić to już przy pierwszym miesiącu działania konta zakładając sprzedaż pozytywną około 10produktow.
@Ride_OR_Die88 Gdzie wyczytałeś o tych 12 miesiącach? Według mnie nie ma takiego warunku.
Warunki masz podane tu; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/informacje-dla-sprzedajacych/co-zrobic-aby-moje-oferty-by...
Chodzi mi o warunek "2" "zdobądź co najmniej 5 unikalnych pozytywnych ocen transakcji (łapek w górę) w ciągu ostatnich 12 miesięcy"
I czy konto musi mieć 12 miesięcy minimum czy wystarczy, że uda mi się uzyskać te 5 pozytywnych ocen np w ciągu jednego miesiąca i będzie to 100% ?
Tak wystarczy, ale od rożnych.
@Ride_OR_Die88 możesz nawet w jeden dzień zdobyć 5 komentarzy i automatycznie wskoczy Ci smart o ile resztę warunków spełniasz 🙂
@Ride_OR_Die88 Te 12 miesięcy nie dotyczy stażu konta. Tutaj chodzi o to, że wszystkie zdobyte komentarze są widoczne tylko przez 12 miesięcy. Musisz więc mieć minimum 5 pozytywów w czasie do 12 miesięcy, ale możesz też mieć w czasie znacznie krótszym i Smart się pojawi.
To jeszcze inne pytanie, czy mogę edytować pozostałe oferty i dodać opcje smart kiedy już będę go miał do aukcji które nie miały tej opcji wcześniej ? Zastanawiam się po prostu czy jest sens bym teraz uzupełniał cały stan sklepu na allegro czy czekać z tym do uzyskania SMARTa
Jeżeli spełnisz warunki Smart, sam wskoczy .
@Ride_OR_Die88 jeśli w cennikach dostawy masz odpowiednie kwoty i zwroty na aukcjach to samo wskoczy nie musisz nic edytować 🙂
@Ride_OR_Die88 Cześć. W tym momencie najszybszą drogą może być wzięcie udziału w promocji "Zacznij sprzedaż z Allegro Smart!", która jest skierowana do sprzedających:
Dzięki promocji sprzedający:
@ko_alka szkoda że wszystkie duże firmy Allegro, Operatorzy itd. dbają i angażują środki finansowe na pozyskanie nowych klientów a starych mają gdzieś, dziwna praktyka 😞 Co róż są duże kampanie promocyjne dla nowych firm które i tak nie przeżyją tego po skończonej promocji i zostają w ręką w nocniku, a firmy które są po 10 lat dostają podwyżki i odchodzą dziwna polityka 😞
A co zrobić jak wskoczył Smart do ofert, a ja go wcale nie chcę? Jak go wyłączyć?
Jeżeli spełnisz warunki to czas nie ma znaczenia: https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/kategoria/allegro-smart
@Ride_OR_Die88 a o tym czytałeś
Regulamin Allegro - tego nie przeskoczysz.
Z drugiej strony - nowe konta maja sporo zniżek i bonifikatów - możesz zaproponować darmowe przesyłki.