Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:103965592 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy wskazane konto.
Odpowiedzi na moje ogłoszenie lokalne z dn. 15.04.2022r.
@tomcris Dziękuję za zgłoszenie 🙂 konta są już zablokowane.
Niestety przez nie uwagę podałem e-mail czy można to jakoś cofnąć ?
@Mateusz7898 nie martw się, samo podanie adresu e-mail nie wiąże się z konsekwencjami. Uważaj tylko na wiadomości jakie możesz otrzymać, nie wchodź w linki przesyłane w nich i zachowaj ostrożność. Konto osoby, która wysłała do Ciebie tą wiadomość już zablokowaliśmy.
Client:94056117
j-uleczka
Wyłudzenia e-maila. Proszę o zablokowanie.
2 różne konta
To jest jakaś plaga!
@Xidex00 zabezpieczone 👍 Dziękuję za zgłoszenie!
tu jest ten sam problem
Witam. Jest kolejny...
@19tomi84 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Ja sobie radzę z takimi odpisując po prostu że kontakt tylko i wyłącznie przez Allegro i to działa
Cześć, wystawiłem dzisiaj swój pierwszy przedmiot na allegro i dostałem taką wiadomość:
Czy kupujący naprawdę potrzebuje mojego emaila w celu kupienia przedmiotu, bo coś mi się nie wydaje ?
@koksu120 Nie potrzebuje. Gdy mu podasz e-mail, wyłudzi od Ciebie dane do konta bankowego i najprawdopodobniej ukradnie Ci pieniądze.
@koksu120 Nie, Kupujący nie potrzebuje Twojego adresu email, aby zakupić przedmiot. To próba wyłudzenia, dlatego działamy już w tej sprawie.
@batka123 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Przekazałam wskazane przez Ciebie konto do działu bezpieczeństwa, podejmiemy odpowiednie kroki.
@dziuba74-04 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Jest to próba wyłudzenia Twoich danych. Zablokowaliśmy wskazane konto.