Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Ernest552266 Możesz zacytować tą wiadomość? Obrazki będzie widać gdy pojawi się jakiś Admin, czyli we wtorek może 🤔
"Wymagane potwierdzenie Aby kupić rzeczy na allegro z bezpieczną transakcją, wprowadź adres e-mail sprzedawcy:"
Oszustwo.
Klient żeby kupić ma tylko zapłacić, mail jest mu potrzebny żeby podesłać ci fałszywy link do fałszywego przelewu blik.
@Ernest552266 dobrze, że zachowałeś czujność! Czy możesz podać login osoby, która przesłała do Ciebie tą wiadomość?
@Client:103158584 kolejna próba oszustwa. Proszę o zablokowanie.
@tomson1312 dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Jakiś phishing właśnie przyszedł do mnie, mogę prosić o bloka dla owego konta?
@kbong Cześć, dzięki za zgłoszenie i Twoją czujność. To konto zostało już zablokowane.
Dzień dobry, u mnie podobnie - użytkownik o nicku Nicinski, zakup na allegrolokalnie
@Egomet Dzięki za zgłoszenie! Na tym koncie doszło do włamania, zostało już zabezpieczone.
Kolejna osoba
@Galka24, zablokowaliśmy to konto. Dzięki! 🙂
Dzień dobry. Również otrzymałem dziś wiadomość o tej treści:
@cyganfilip dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam, proszę o zablokowanie :
Wysłał wiadomość z prośbą o e-mail
Pozdrawiam
@Client:70137102 Cześć. Bardzo Ci dziękuję za zgłoszenie i czujność. To konto jest już zablokowane. Również pozdrawiam 🙂
Witam,
Następny prosi o maila Client:103701846 🤦.
Pozdrawiam
@Client:70137102 Dzięki, przesłałam to konto do weryfikacji. Zostanie zablokowane.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dostałam wiadomość od kupującego o podanie maila w celu zakupu przedmiotu ,potem drugą wiadomość z prośbą o sprawdzenie wiadomość od Allegro i potwierdzenie. Po potwierdzeniu i otrzymaniu pieniędzy czeka na odpowiedź. Chętnie chce pomóc jak coś 🤔
Pierwszy raz coś sprzedaję przez allegro 🙈 dlatego pytam ☺️