Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dawno mnie nie było jako sprzedający na Allegro a tu zmiany jakich mało.
Jak wystawiałem aukcje to otrzymałem systemową informację, że teraz jest w Allegro lokalnie
a w ciągu godziny aukcje pojawią się w Allegro.
Tak się nie stało.
Stąd pytanie w temacie.
I drugie z biegu - po co?
Pozdrawiam.
Oferta z opcją Kup teraz lub z licytacją wystawiona na Lokalnie pojawia się na Lokalnie i na Allegro. Tylko ogłoszenie bez tych opcji jest widoczne jedynie na Lokalnie.
Hmm to trochę wygląda to dziwnie.
Są jakieś dwa Allegro.
Wpisuję swój produkt w szukarce, tak jakbym chciał kupić.
Znajduję, klikam, produkt pokazuje się w Allegro lokalnie. Nie wiem czy to dobrze czy źle?
A jak wchodzę w menu w moje oferty, to nic tam nie ma, dopiero jak kliknę w lokalnie to oferty są.
Tak ma być, tak to teraz działa, możesz też wystawiać na samym Allegro, po staremu. Po kliknięciu Wystaw przedmiot, na następnej stronie na górze po prawej kliknij Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz.
Pogmatwane.
Czyli jak już wystawiłem produkty to są na lokalnie i na zwykłym Allegro ale ich nie widzę w moich ofertach chyba, że wejdę w opcję lokalnie.
O wystawianiu "po staremu" już doczytałem, nie wiedziałem czy jak wystawiłem "po nowemu" to jest to w klasycznym Allegro.
15 lat na Allegro a nie ogarniam niektórych "upgrade'ów".
Dzięki.
Wystawiłem ofertę na allegro lokalne a chcę mieć tylko na zwykym jak t zrobić- jak przenieść?
@mariusz9160 Musisz wystawić ją ponownie na zwykłym Allegro. Klikasz "wystaw przedmiot", następnie po prawej na dole zaznaczasz mały odnośnik "możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz" - zostaniesz przeniesiony z wystawianiem na zwykłe Allegro.
@mariusz9160 wystawiaj tak :
Nie przeniesiesz, musisz wystawić od nowa.