Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
Kupujący Client:103887059 na allegro lokalnie zwrócił się do mnie o podanie adresu imeil
Dla swojego bezpieczeństwa i swojej kasy, nie podawaj.
@Darko13c Jest to próba wyłudzenia. Dziękuję za zgłoszenie - konto zostało zablokowane
U mnie też na kilku ogłoszeniach ta sama osoba prosząca o maila.
@kermowan, zablokowaliśmy to konto. 🙂
Witam
Moderatorzy zablokują to konto.
@semendzigurda Dziękuję, te konta są już zablokowane.
Client: 103819412 prosi mnie o email , proszę o zablokowanie tego użytkownika
@Jaworska2000 Już zablokowany. Dziękuję za zgłoszenie.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
U mnie taka sama sytuacja. W ciągu godziny 3 wiadomości od 3 różnych osób z prośbą o mail bo rzekomo nie mogą dokonać płatności bez tego. Po podaniu (specjalnie) rzadko używanego maila wiadomość wyglądająca graficznie jak Allegro Lokalnie żeby zalogować się do banku i pobrać środki 🙈 istny cyrk 🤣
Zgłaszam do blokady te złodziejskie mendy :
Client103948793, client103887059, client103942665
@BGirl Dziękuję, wszystkie te konta są już zablokowane w naszym systemie.
To jest jakaś plaga? 🙈 Kolejne wiadomości w ciągu kilku minut! Może zablokujcie możliwość robienia czegokolwiek na Allegro (pisania do ludzi itp.) osobom niezarejestrowanym. To jest chore! Dziś pierwszy raz od bardzo dawna dodaje przedmioty na sprzedaż a już 6 prób oszustwa...
Kolejne konta :
Client : 103949183, 103949231
@Kacpero2213 Podaj mi proszę login użytkownika, od którego dostałeś tę wiadomość.
4.1 Zabrania się zamieszczania przez Użytkowników Postów sprzecznych z obowiązującymi przepisami prawa, normami obyczajowymi, moralnymi i społecznymi oraz postanowieniami Regulaminu i Regulaminu Społeczności, w szczególności zabrania się umieszczania Postów i Materiałów:
e) zawierających dane osobowe Użytkownika lub innej osoby,
103955505 taki numer ma ten użytkownik a loginu nie mogę zobaczyć
@Kacpero2213 Ten numer nam wystarczy, dziękuję! To konto jest już u nas zablokowane w naszym systemie.
To jest oszust niczego nie podawaj w nic nie klikaj bo stracisz pieniądze. To konto z pewnością będzie zablokowane przez moderatorów.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ chciałbym zgłosić konto Client: 103955921 Oszust, który chce aby podać meila, później wysyła wiadomości aby potwierdzić w banku płatność w celu jej otrzymania