Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, jestem sprzedającym okazyjnie na allegro lokalnie.
Nie chcę mi się rozwijać generalnie sprzedałam coś komuś, typ jest nienormalny dla świętego spokoju zgodziłam się żeby odesłał kupony przedmiot. Teraz truje o zwrot za przesyłkę tego przedmiotu a ja nie uważam żebym miała ponosić dodatkowe koszty skoro sprzęt był sprawny i to wina kupującego. Dyskusja allegro każe mi zapłacić, PYTANIE BRZMI co jeśli to oleje i nie zrobię nic? Tylko mi konto zablokują? Czy jak?
Mogą dodatkowo doliczyć Ci do rachunku a jak doliczą to wcześniej czy później może ktoś zapukać Ci do drzwi. Ale dziwne bo jak zwrot to koszt kupującego.
O 20zl? xD Sęk w tym, że gość jest takim .... że to już sprawa honoru zeby mu nie oddać bo truje mi życie już miesiąc o nic
Dyskusja Allegro to pewnie bot. Jesteś osoba prywatną, wiec zgodnie z prawem zwrot jest na koszt kupującego. Allegro nie ma prawa tego wymagać.
Chyba, ze nie jest to zwrot tylko reklamacja i zgadzając się ją uznałaś, wtedy to Twój koszt.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Mnie po prostu interesują konsekwencje ''olania'' tego co allegro mi zrobi za to że się nie ustosunkuje
@emiallegro94 Konsekwencje ci opisałem.
@emiallegro94 kupujący nie zwracał przedmiotu tylko go reklamował, a w takiej sytuacji jeśli reklamacja jest uznana (w dyskusji napisałaś, że ją uznałaś), to należy zwrócić wszystkie poniesione przez kupującego koszty (nawet jesli sprzedający to osoba prywatna).