Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient, który zakupił sprzęt - stwierdził że jednak się rozmysłił - powód, żona nie pozwolila zapłacić za wystawiony sprzęt. Moderatorka wspomniała, że regulamin jest taki, że po nie opłaceniu zamówiena aukcja jest ponownie wznowiona. Jednak nie jest, co dalej z kim mam pisac, bo odpowiedzi od allegro nie otrzymałem to może ktoś z Was pomoże...
Bo tak powinno być, o ile go nie wyłączyłeś: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-ogloszen-na-allegro-lokalnie/jak-wystawic-ogl...
Seba, nie bądź ciućmok i sam sobie wznów ...
Kasieńko wiem jak działa wystaw ponownie, ale powiedz mi po co mam płacić za wyróżnienie jeśli to już raz zrobiłem 😅
Za wyróżnienie to chyba i tak Cię skasują.... Nie opłaca się wyróżniać na lokalnym, za dużo aukcji ściąga konkurencja...
Sebuś ... żal Ci paru groszy ... pokaż żeś chłop ... i wystaw ... będzie nagroda ... 🍦
bo to nie w piątki tylko w soboty się wznawia
Szybciej byś przeczytał odpowiedź w mailu niż tu napisał pytanie... Po 5 dniach aukcja jest anulowana, a po 6ciu wznawiana. Czyli 24h po anulowaniu będzie ponownie wystawiona. Ta doba jest czasem na ewentualne wyłączenie wznowienia...Zajrzyj w zakładkę zakończone na lokalnym to zobaczysz licznik do wznowienia.