Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ To konto Andre Jrco dzisiaj również zakupiło ode mnie przedmiot. Brak kontaktu z człowiekiem. Prośba o anulowanie prowizji i blokadę konta
Kupujący: Client:105441914
@pawel_070 Cześć. Konto zostanie zablokowane. Po zwrot opłaty transakcyjnej zgłoś się tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...
dziś u mnie:
|
|
Ciebie też próbują wykiwać ,dobrze że to widzisz i nie wdepniesz w bagno.
@khmos Dziękujemy za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ U mnie takie konto dokonało zakupu, co mam zrobić?
Przede wszystkim nie wchodź w podsyłane linki bo możesz dużo stracić , nie wysyłaj poczekaj aż go zablokują .
@marwas97 Do rad udzielonych przez @kolekcjoner608 dołączam jedynie informację, że to konto jest już zablokowane.
Prosze zablokowacz.
On kupilem towar i nie odpowiada. A teraz jak anulować ten zakup?
Client:105507561 (Andre Jrco)
Kupione: 29 Maj 2022 08:01
Liczba sztuk: 1
Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze
Andre Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Poznań
tel. 666 766 644
email. jrklopp@outlook.com@slarti_ua, zablokowaliśmy to konto. Niestety nie anulujesz zakupu. Natomiast jeśli w ciągu 5 dni od rozpoczęcia płatności kupujący jej nie dokończy, uznajemy, że do sprzedaży nie doszło i automatycznie wznowimy Twoje ogłoszenie.
Ja dzisiaj godzina 1:30 takie coś dostałem, czytam dane typa, wpisuje w google i ląduje tutaj...
I teraz fajnie, ponad 130 zł mam zapłacić allegro za sprzedaż która na pewno się nie sfinalizuje bo oszust nadal sobie po serwisie lata...
Co robić?
@Fuudimitzu, zablokowaliśmy to konto. W sprawie zwrotu opłaty za sprzedaż napisz do nas przez ten formularz. Podaj numer zamówienia oraz login kupującego. Być może uda się ją odzyskać (co do zasady na Allegro Lokalnie jest ona bezzwrotna).
Client:105525803 Wyłudza adres mailowy aby wysłać link do podobno etykiety dpd
Witam,
sytuacja z dnia dzisiejszego. Kupujący Andre Jrco. Proszę o zablokowanie jego nowego konta.
Uzupełniam formularz o zwrot prowizji.
@apap18, to konto jest już zablokowane. 🙂
Dzień dobry. Pisze do was o pomoc w sprawie sprawdzenia kupującego ponieważ mam podejrzenia, że to może być oszust. Ten użytkownik „kupił” ode mnie poprzez odbiór osobisty konsole Xbox series s, ale jak zobaczyłem adres e-mail i ogólne dane to nabrałem wątpliwości.
Dane kupującego:
Login: Client:105606833 (null null)
@PatrixF dziękuję za Twoją wiadomość! Zablokowaliśmy to konto. Ten użytkownik nie zapłaci za zamówienie, na Allegro Lokalnie Twoja oferta w takim przypadku wznowi się automatycznie po 5 dniach.
Dziękuje za szybką reakcje
A przepraszam bardzo Pani Moniko. Co teraz będzie z opłata od sprzedaży, ponieważ widzę ze została ona naliczona. Pisać do Allegro czy zostanie ona anulowana?