Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
cześć,
wystawiam przedmiot (książkę) przez Allegro lokalnie - niestety nie wiem w jaki sposób podłączyć ją pod istniejący w bazie allegro produkt - wpisuję tytuł (również pełny w dodatkowym opisie) oraz ISBN. Niestety nigdzie nie widzę opcji powiązania z produktem (nie pojawia się też podpowiedź w formularzu. Wczoraj wystawiłem książkę jednak po około 24h wyszukując książkę po podpowiedzi (skatalogowanym produkcie) moja oferta się nie wyświetlała - widać ją było tylko po ręcznym wpisaniu tytułu (bez skorzystania z podpowiedzi produktu), co jak wiadomo dość mocno ogranicza widoczność aukcji.
Na ten moment ściągnąłem swoją aukcję. Czy da się to rozwiązać?
Pozdrawiam serdecznie
A poczytaj o wystawianiu na Allegro Lokalne.😁https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-ogloszen-na-allegro-lokalnie/jak-wystawic-ogl...
dzięki - przeczytałem, ale nie widzę odpowiedzi na moje konkretne pytanie (niestety). A może nie widzę? 🤔
@Castle_Bravo dzieje się tak dlatego, że na Allegro Lokalnie nie obowiązuje produktyzacja. Z katalogiem produktów można połączyć oferty wystawione na Allegro. Wybranie produktu podczas wystawiania ofert na Allegro Lokalnie służy automatycznemu uzupełnieniu niektórych parametrów w ofercie.
Jeśli zależy Ci na sproduktyzowaniu to powinieneś wystawić te oferty na Allegro, aby to zrobić wybierz proszę zaznaczony na zrzucie link.
dzięki - rozwiązanie zagadki :).