Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o weryfikacje, nikt się ze mną nie kontaktował i po raz kolejny oszust na allegro:
Client:103882460
Proszę o ponowne umieszczenie ogłoszenia.. Dziękuję
@Sebastian_Sz_ Dlaczego uważasz, że ten użytkownik próbuje Cię oszukać?
pisze łamaną polszczyzną lub w obcym języku, 2. nie odpisuje na wiadomość, 3 nie skontaktował się ze mną. Podaje 2 adresy z błędami pomimo, że ma inne w koncie - a na dodatek mówi o wysyłce gdzie wybrał odbiór osobisty...
dlatego prosze o ponowne wstawienie i weryfikacje kont. W tej chwili zablokował mi tylko ogłoszenie.
@Sebastian_Sz_ Czy możesz pokazać mi jeszcze zdjęcie lub zrzut tych wiadomości?
Dziękuję, sprawdziliśmy to konto i wszystko jest tutaj w porządku.
Proszę weryfikować takich ludzi, jeden numer nie istnieje, zadzwoniłem pod drugi odebrała jego żona, Popprosiłem o kontakt z mężem, bo to on niby zamówił. Oddzwania facet i mówi, że się pomylił i rozłączył. Proszę o ponowne umieszczenie ogłoszenia oraz zablokowanie takiego konta. Allegro bierze słone pieniądze za prowizje od wystawienia, a sprawa nie została załatwiona nalezycie. Dziękuję.
@Sebastian_Sz_ Jeśli kupujący nie opłaci zamówienia, oferta wznowi się automatycznie po 5 dniach. Na ten moment nie mamy podstaw tutaj do innego działania.
rozmawiałem z osobą, która rzekomo zamówiła i się pomyliła. Dlatego regulamin 5 dni tutaj nie ma żadnej mocy. Jeśli jasno osoba stwierdziła, że się pomyliła.
co jesli kolejna osoba,, zakupi po czym sie rozmysli. Czy rowniez nie zainterweniujecie? czy dalej mam czekac kolejne 5 dni. Bardzo duza prowizja bez zmian, a dla sprzedawcy tutaj plusow nie widze i reakcji na to, ze ludzie moga sobie zakupic i ot zrezygnowac.