Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedałam przedmiot na allegro lokalnie z wysyłką inpost, nigdzie nie ma etykiety ani informacji o wysyłce, co zrobić?
Informacja się pojawi jak kupujący zapłaci, ma na to5 dni, jeżeli nie zapłaci oferta się wznowi.
Jak nie można wygenerować etykiety do paczkomatu tzn, ze jeszcze klient nie zapłacił. Jeśli zaś to był kurier to musisz wysłać samodzielnie, allegro nie da etykiety.
Dziękuję za odpowiedź, chciałam dopytać bo w środkach do wypłaty mam tak jakby całą kwotę razem z kosztami dostawy, ale wysyłka w zamówieniu paczkomaty 24/7 InPost, czy to może oznaczać że sama mam to wysłać bez etykiety z allegro? Nie wiem co mam zrobić bo kupujący nie rozumie problemu
@Baaas993 Etykieta powinna być, jeśli zaznaczyłaś i kupujący wybrał opcję "Allegro Paczkomaty InPost" (pierwsza do zaznaczenia przy wystawianiu oferty). Jeśli była to opcja "Odbiór w punkcie: Paczkomaty 24/7 InPost - przedpłata" to niestety musisz nadać samodzielnie, najlepiej skorzystać z jakiegoś pośrednika t.j. sendit.pl, furgonetka.pl