anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro A0010E3L19 Odbiorca odmówił przyjęcia

lewgorzkowski
#10 Popularyzator#

Allegro One A0010E3L19, Odbiorca odmówił przyjęcia i to jest ostatni monit jaki mam z 2 wrz 2024, 13:37, zero wiadomości od allegro co się dzieje dalej z tą przesyłką, zero maili, sms-ów. Nie wiem czy ona teraz ma inny numer? Czy to są duże wymagania, by w 2024 roku paczka zwrotna miała tracking?

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

lewgorzkowski
#10 Popularyzator#

??????

oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#10 Popularyzator#

HAAALOOO? Bedzie jakieś zainteresowanie tematem? To jest WASZ kurier! Proszę o NIEZWŁOCZNĄ opdowiedź!  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@lewgorzkowski poprosiłam już o sprawdzenie co się dzieje z tą przesyłką, także poproszę Cię jeszcze o chwilę cierpliwości. 

Ola
   Moderatorka

lewgorzkowski
#10 Popularyzator#

ok, dzięki, no i jak?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lewgorzkowski Otrzymasz od nas wiadomość mailową w tej sprawie. Wyjaśnianie trwa tak długo, ponieważ konieczna jest weryfikacja zapisu z kamer zamieszczonych na automacie. 

Natalia
   Moderatorka

lewgorzkowski
#10 Popularyzator#

Nie bardzo rozumiem ten komunikat "Odbiorca odmówił przyjęcia". Klient do mnie dzwonił i mówił, że myślał, że zamawia VINYLE a zamówił CD. Także po rozmiarze zorientował się, że to nie są płyty analogowe. Natomiast, żeby to stwierdzić no to musiał przesyłkę odebrać. Skoro nie ma dalszych monitów to jak to rozumieć? Skoro odebrał - wybrał odmowę przyjęcia i ona się zatwierdziła no to znaczy, że włożył z powrotem do One Boxa? Skoro tak no to dlaczego nie ma żadnej informacji? Jakie są możliwe ciągi zdarzeń? Nigdy nie korzystałem z OneBoxa dlatego pytam co tu mogło pójść nie tak.

oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#10 Popularyzator#
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Czyli uznał że nie chce i już? musi wówczas wrócić do Ciebie, a tam nim się coś w systemie wydarzy może minąć trochę czasu.

oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#10 Popularyzator#

Czy otrzymam jakąś informację? To już 9 dni! O co tu chodzi?!?! To klient odebrał zamówienie i musi zgłosić zwrot czy nie?  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lewgorzkowski Dostałam informację, że wysłano do Ciebie w tej sprawie wiadomość nr 44687305.

Przepraszam, że musisz czekać tak długo na wyjaśniania.

Natalia
   Moderatorka