Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klikamy nadaj przesyłkę do zamówień i nie działa ani INPORT, DPD, UPS nie da się nadać żadnej przesyłki z Wysyłam w Allegro.
@w_kiwiOd wczoraj nie można nadawać przesyłek z Formularza wysyłam z Allegro.
@UmkaPL @AarteDesign @AS-GUNS Podajcie proszę ID zamówień.
dbf70401-eb6f-11ee-ad78-e5880f4893a7
@w_kiwi Proszę o rozwiązanie problemu do godziny 14:00, ludzie dzwonią i żądają wysłania dzisiaj
@AarteDesign Potrzebuję jeszcze zrzutu ekranu przedstawiającego problem. Bez tego nie ruszymy dalej.
TO jest rozwiązanie problemu!
upewnijcie się proszę, że macie uzupełniony adres w Książce adresowej i ustawcie go jako DOMYŚLNY, to powinno pomóc.
@w_kiwi Sądząc po kolejnych pojawiających się wpisach, bynajmniej nie został rozwiązany.
@w_kiwi Dotyczy zamówienia
@TomBanknoter Potrzebuję jeszcze zrzut ekranu przedstawiający problem.
@w_kiwi Zrzut ekranu pustej strony? Litości, prima aprilis jest dopiero za 4 dni...
Powtarzam jeszcze raz: wszystko jest wypełnione prawidłowo, co widać po kliknięciu "nadaj przesyłkę. Do tego momentu jest jak zwykle, ale po kliknięciu w "zapisz" pojawia się pusta strona, przesyłka się nie generuje, bo system nie nadaje numeru
@TomBanknoter Napisałam już czego, potrzebuję do dalszej weryfikacji.
@w_kiwi Czego jeszcze potrzebujesz? Podałem numer zamówienia i szczegółowo opisałem problem. W jaki sposób zrzut ekranu PUSTEJ STRONY może pomóc w czymkolwiek. Nic się tam nie wyświetla
@w_kiwi Dobra, u mnie już się naprawiło bez dodatkowych zaklęć i składania ofiar
@w_kiwi ogólnie a całkowicie to pewna różnica. Rozumiem, że sprzedawcy mają Kupującym na pytanie o wysyłkę ich konkretnego towaru pisać: "ogólnie towar wysyłamy" i Allegro w razie dyskusji nie będzie się ich czepiać?
Pozdrawiamy
Dział Sprzedaży
PHU MAR-SAT
Witam.Pomogło uzupełnienie adresu w książce adresowej,można drukowac etykiety pozdrawiam
szanowna Pani proszę m=nie gadać głupot, czy allegro poinformowało kupujących ze jest awaria z wysłaniem paczek, bo k....a prowizje za paczki ktore mam niewysłane od wtorku to wzieli automatycznie.
NADAL NIE MOŻEMY NADAWAĆ PACZEK! KIEDY TO NAPRAWICIE? KLIENCI ZARAZ NAS ZJEDZĄ ;//////////////////////////////////////////////////////////////////
PS. ADRES DOMYŚLNY MAMY DODANY, ZRZUT EKRANU.
Czy w dniu dzisiejszym jest jakiś problem z nadawaniem przesyłek przez allegro? Nie wczytuje mi się formularz wysyłam z allegro.