Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedałem trzy przedmioty zamówiłem do nich kuriera z wysyłam z allegro, który zabrał jeden z przedmiotów a dwa pozostałe zabrał kurier zamówiony przeze mnie oddzielnie. Zatem kurier DPD allegro zabrał tylko jeden przedmiot, a mi się nalicza 199 złotych dopłaty za wysyłkę palety która nigdy nie miała miejsca... co zrobić w takiej sytuacji
DPD tak już ma o czym możesz sobie poczytać w wątkach tu na forum (długa lektura) ,często naliczają dopłaty bezzasadne byle tylko sobie trochę dorobić. Musisz złożyć reklamację na ich usługę.
składasz reklamację do allegro
na wysokość pobranej przez serwis opłaty
Z lektury wcześniejszych wątków (które są dostepne w archiwum) bedziesz mogl przeczytac, ze w wiekszosci przypadków reklamacja jest odrzucana 😉
Witam, DPD przyjęło moją reklamację pozytywnie, zaznaczając, że dalsze postępowania są ze strony allegro, jednakze od tamtej pory nikt się nie odezwał w tej sprawie.
Proszę o kontakt co mam teraz robić by odzyskać pieniądze. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TNL_2020 skontaktuj się proszę z nami za pomocą tego formularza i prześlij wiadomość od DPD z informacją o jakiej tutaj piszesz, podaj też numer zamówienia/zamówień.