Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czyżby allegro usunęło wczorajsza dyskusje o skandalicznej decyzji ustawienia czasu dostawy na 8 dni u bardzo dużej ilości sprzedawców?
@kostas11 nie chwalę się tylko tłumacze przyczynę , telefon miałem chyba od allegro odnoście tematu ,ale nie mam czasu , rozłączyłem .... młyn jak diabli .
@mdrogeria też miałem telefon ale urwanie głowy z paczkami a automatów nie lubię słuchać 😄
Ja nie ukrywam na allegro sprzedaję od miesiąca, ale wysyłam paczki praktycznie od razu po złożonym zamówieniu przez Klienta. Do godziny 17:30 wszystko co wejdzie jest wysyłane tego samego dnia. Dwie przesyłki zaważyły na tym, że mam pokazane iż moje zamówienie dojdzie po świętach. Dwie przesyłki niezależne ode mnie! Jedna sytuacja to paczka nadana do paczkomatu o 16:35 została przez kuriera zabrana dopiero następnego dnia o 16:41 ( te 6 minut stanowiło ponad 24h), a druga sytuacja to paczka nadana w paczko-punkcie o 8:35 została zapomniana przez kuriera i odebrał ją następnego dnia po 15... Gdzie moja wina w tym co kurierzy odwalają??? Bo do statystyk nie liczy się to kiedy ja umieszczę paczkę w paczkomacie, tylko kiedy kurier ją zabierze w dalszą drogę... CHORE! Złożyłam reklamację co do tego, ale pewnie rozpatrzona zostanie po świętach, a ja teraz siedzę i gwiżdżę bo zamówień nie mam ŻADNYCH. Dzięki Allegro....
Był Wasz błąd zgłoszony kulturalnie. Dopiero teraz próbujecie coś naprawiać jak mleko się wylało. Trzeba było reagować natychmiast i przywrócić prawdziwie informacje na stronach. Okłamaliście Kupujących o całe 3 dni podając fałszywe informacje o terminach. Nie było żadnych podstaw do takich przewidywań. Oszukaliście Partnerów w najważniejszym dniu roku.
Wykupiliśmy te Wasze promocje, wyróżnienia, wierząc w uczciwość, a Allegro wyłączyło nam podstępnie sprzedaż w kluczowym momencie. Czego oczekujecie? Pochwał? Będzie masa pozwów za te oszustwa. Oddajcie pieniądze za wyróżnienia, reklamy i promocje! Takie świństwo na Święta zrobione Partnerom wymaga niestety wulgaryzmów i to ciężkich.
znowu usuwacie linki do zgloszenia sprawy do uokik. gratulacje.
Będzie to usuwane, bo wydały się dwie rzeczy związane z nieuczciwą konkurencją. Allegro przekierowało na swoje magazyny cały ruch zakupowy ze środy, przekonując nieuczciwie Kupujących, że inni nie zdążą, co było ewidentną nieprawdą. Najlepszy dowód że dziś częściowo naprawili po protestach, ale już za późno. Druga nieuczciwa konkurencja polega na informowaniu że Allegro One rzekomo zdąży, a Inpost nie zdąży, choć jest dokładnie odwrotnie.
ale co naprawili bo u mnie bez zmian
U mnie też nic się nie zmieniło, pomimo zgłoszonej wczoraj reklamacji..