Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czyżby allegro usunęło wczorajsza dyskusje o skandalicznej decyzji ustawienia czasu dostawy na 8 dni u bardzo dużej ilości sprzedawców?
Prosze powiedziec czy jakis punkt regulaminu zlamała wczorajsza dyskusja, jesli tak to jaki i powód dlaczego została usunieta..
Usunęli...
Robi się ciekawie. Pojawiła się krytyka to ja usuniemy i po problemie
Dziś zamówiłam jedną rzecz do Paczkomatu. Celowo wybrałam sprzedawcę, u którego wyświetla się 8 dni dostawy do Paczkomatu a w deklaracji ma wysyłkę w 24h. Napisalam czy dziś wyśle, powiedział że oczywiście. Zobaczymy czy dojdzie za 8 dni czy jutro.
100% paczek Inpost i DPD wyślę każdemu kupującemu dziś, gdyz sprzedaż umarła, Allegro umarło a ja z nudów czekam na kolejne transakcje.
Podjechał kurier DPD. Miał puste auto. Totalnie puste auto.
Kurierzy DPD wściekli. Mają płacone od punktu.
Zapewne wyśle i najprawdopodobniej dotrze w standardowym terminie...chyba, że zamówiłaś przez allegro one. Sami mamy przeboje z tym dziadostwem. Wysyłamy normalnie w ten sam dzień, w którym jest złożone zamówienie...a alegro wlepiło nam "dostawa 8 dni". Chamstwo zwykłe. Chyba, że obliczają czas dostawy według allegro one... Paczka w paczkomacie wrzucona 13 grudnia...odebrana przez kuriera 15 grudnia pod wieczór...
@GreTrans Proszę Cię, abyś uszanował regulamin forum i nie obrażał pracowników Allegro. Jest to moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.
bez przesady. dlaczego ma nie obrazac skoro wy zachowaliscie sie ponizej jakichkolwiek zasad. dno
A ja proszę, żeby pracownicy allegro szanowali moją pracę i moje pieniądze. Tak jak na zamieszczonym screenie wygląda wasza praca w allegro one, dzięki której lecą statystyki. Oprócz tego klienci też mają pretensję, szkoda tylko, że nie do was. Umówmy się, że allegro one/ups to jedno z większego dziadostwa na rynku. Jeżeli za słowa prawdy i szczerości ktoś się obraża, to cóż...
oczywiście, że wątki są usuwane, modyfikowane w sposób by złe decyzje allegro nie były widoczne tutaj na forum
Allegro odwala jakąś maniane. Oczywiście u nich dostawa jest już jutro.
My wysyłamy towary na bieżąco, każdy kto twierdzi, że dostał towar za późno lub za wcześnie lub czuje się oszukany wpisany serwisu jest odsyłany do allegro, gdyż wg nas on wprowadza w błąd co do osądu kiedy Kupujący otrzyma towar
Jestem na Allegro od początku istnienia tego serwisu i takiego świństwa nie zrobili nigdy swoim Partnerom. Nie można sobie wyobrazić gorszego prezentu Świątecznego. My mamy rodziny na utrzymaniu, a oni wyłączyli nam sprzedaż bez powodu w najważniejszym dniu, choć paczki normalnie dochodzą w 1 dzień.
Żona coś kupując wybrała gorszego Sprzedawcę, bo u dobrego wyświetlało się 8 dni. A to nie była prawda. Jest dokładnie odwrotnie: Tu gdzie Allegro wyświetla 8 dni dojdzie znacznie szybciej niż tu gdzie Allegro wyświetla 1 dzień. Oszukali i Sprzedających i Kupujących.
Jestem spokojnym człowiekiem, nigdy nie przeklinam, ale wczoraj straciłem z nerwów rok życia i od dziś nazywam ten serwis dwu członowo. Człowiek który to wymyślił powinien trafić do więzienia. Taka jest moja opinia. Nie znają się na handlu, nie patrzą na statystyki świąteczne z poprzednich lat, niszczą najlepszych ludzi bez powodu.
@Lukas Jeden z wątków został usunięty, ponieważ nie wnosił niczego nowego do kwestii przewidywanego czasu dostawy, a jedynie zamienił się w miejsce na wulgarne przepychanki. Wątek łamał regulamin Gadane (punkt 4.1 załącznika 15 do Regulaminu Allegro).
a to pania dziwi? skoro beszczelnie zmieniliscie tysiacom sprzedawcow termin dostawy na jakis oderwany od rzeczywistosci. pozbawiliscie ludzi zarobku w najwazniejszych dniach w roku !!! skandal.
@Lukas wydłużony czas wysyłki jest skutkiem zaniedbań , nie mam nic wspólnego z OSA , a w dalszym ciągu mam w ofertach info ,, dostawa jutro ,, i jutro też będzie się taka wyświetlać .
Zaczęli coś naprawiać, ale to jest musztarda po obiedzie. Będzie z tego wielka afera. Ja żądam oddania pieniędzy włożonych w promocje i odszkodowania.
a co zaczeli naprawiac?