Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko ja mam problem ze InPost, nie ładuje się strona.
Niestety mam to samo.
// Powoli zaczyna działać, da się zalogować ale nie widzi zamówień.
@Konrad_Magdziarz Właśnie, jak już wykręci się do czerwoności, to nie importuje zamówień.
Stanowisko inpostu:
"trwają prace serwisowe, proszę spróbować zalogować się później"
Kiedy?
"na tą chwilę nie mamy takich informacji, ... może za godzinę"
Mi nadal nie działa Inpost
U mnie też problem .jakie będą konsekwencje karne za niewysłanie w terminie gdy wina nie jest po mojej stronie tylko na linii in post-allegro? W takich przypadkach ten czas powinien być przesunięty o 24 h tak jak przy licytacjach na allegro gdy wina usterka jest odgórna i my nie mamy na to wpływu.
@pulkownik66, a u mnie działa cały dzień bez problemów, jak nigdy🙂 Ktoś musi nie mieć, żeby ktoś mógł mieć😛
@konto zamknięte Jeszcze zdążyłem przed 18,00 wysłać paczki, ale było naprawdę ciepło.🌋
@pulkownik66 A moje się sparzyły i dziś nie poszły pewno dostanę klapsa od allegro ale już tyle razy dostałem to i dupa mniej boli.
@pulkownik66, czyli dzisiaj cała moc Inpostu jest u mnie. Nawet nie próbuje mi wmawiać, że nie mam kasy na koncie.🙂Normalnie luksus
@konto zamknięte Nie każdy jest w czepku urodzony ale mogli by dać jakiś komunikat czemu jedni mogą a inni nie i dla czego?
@mwmonety, konunikat mam, cały czas. Czerwony pasek z wyjątkowo drobnym druczkiem🙂
@uEdkaCiekawe czy to tylko awaria czy chcą nam coś (atrakcyjnego ) wprowadzić?
@mwmonety, hm, jeżeli wprowadzają jakieś atrakcje, to będą testować na was 😁 Dajcie znać jak było😉
@konto zamknięte Nie podpuszczaj, bo jutro będą posty w stylu...
🤣
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, chociaż raz mam coś, czego inni nie mają😛
@mwmonety @pulkownik66, nawet udało mi się zamówić kuriera na jutro😁
Witam, czy jest jakiś problem z Managerem Paczek INPOST? Nie wczytują się dane.
U mnie nie zaczytuje wszystkich przesyłek.
u mnie zadziałało po powtórnym powiązaniu konta