Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę zmienić czas dostawy we wszystkich aukcjach . Znalazłem opis ale to nie działa. Na pasku edycja grupowa nie ma czasu wysyłki. Co robię źle?
@piotr11123 i co nie działa?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jako nowicjusz podłączam się do dyskusji,
opisany sposób pozwala na zmianę tylko zaznaczonych na stronie aukcji ,a co z resztą aukcji ?
gdy ma się ich kilka tysięcy?
@allezabawki61 Są dwa rozwiązania:
1 - Możesz zmienić liczbę ofert widocznym w zakładce "Mój asortyment" na maksymalnie 1000 i grupowo zmieniać deklarację
2 - Możesz pobrać plik ze szczegółami ofert. Dzięki temu możesz edytować jednocześnie nawet do 10 tysięcy ofert: https://help.allegro.com/sell/pl/a/jak-masowo-edytowac-oferty-za-pomoca-pliku-csv-zlKxakGnYu5?market...
Oni (allegro ) mają deklarowany czas dostawy brany z ostatnich dostaw bez względu na to że zaznaczysz 7 dni na dostawę obok Twoich aukcji będzie widniało np natychmiast . Trzeba wejść w ustawienia których teraz za cholerę nie mogę znaleźć i zmienić żeby nie pokazywał prawdopodobnego czasu dostawy tylko ten który sobie zaznaczyłeś , mam to w kompie dodam linka w sobotę . No chyba że ktoś znajdzie to proszę dodać .