Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Czytałem post, w którym wyjaśnione zostały zasady używania słowa "koronawirus" w tytułach aukcji. Złagodzone zostały przepisy dotyczące możliwości używania tego słowa w przypadku produktów bezpośrednio odnoszących się do owego wirusa. Stąd zapytanie: Jeżeli produkuję np. kubeczek z wizerunkiem koronawirusa, albo książkę o koronawirusie, w jaki sposób mogę użyć tej nazwy w aukcji? Za każdym razem pojawia się informacja o tym, że ludzie przestraszą się tej nazwy (pomimo że słyszymy ją wszędzie z każdej strony) i oferta nie daje się wystawić. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Może podziel na dwie części .wg uznania.Szczerze nie wiem, to podpowiedź.
System wyłapuje nawet podzielone "korona wirus". Jednak są aukcje, np. koszulki z tą nazwą na Allegro, więc wystawienie podobnej aukcji powinno być możliwe.
@Komplanet W jakiej kategorii próbujesz wystawić produkt?
Możesz tu wkleić zrzut z treścią komunikatu, który się wówczas pojawia?
@Komplanet nie można używać słowa koronawirus ?
Regulamin Allegro tego zabrania ? w którym punkcie ?
To są jakieś "jaja".
W sumie zawsze można napisać Kononowirus, teź nieźle.
I co nadal nie da się wystawić ,magiczne słowo "koronawirus".
W tytule aukcji się nie da. Konono jest niezły, ale jednak może pozycjonować się inaczej 😄
@Komplanet słowa "koronawirus" nie wpiszesz, ale bez najmniejszego problemu wpiszesz słowa "Hitler", "Stalin", "Himmler" i wiele podobnych.
@Komplanet u jednych się da, a u innych nie !?
@konto zamknięte Wszędzie są równi i równiejsi.
@konto zamknięte Dokładnie tak. Jedni mogą, inni już nie. Stąd pytanie - komu trzeba dać łapówkę? 😄
@Komplanet Nie powinieneneś mieć problemów z wystawieniem oferty we wskazanej kategorii. Przetestowałam to.
Jeśli nie możesz dodać przedmiotu, konieczne będzie przesłanie zrzutów ekranu z widokiem kolejnych wykonywanych czynności aż do momentu, gdy pojawia się komunikat o tym, że oferta nie zostanie wystawiona. Na tej podstawie będę mogła przekazać Twoje zgłoszenie do konsultacji.
Ofertę uzupełniam zupełnie tak jak każdą inną ofertę. Wpisuję tytuł, obowiązkowe parametry, opis oferty, jednak próbując ją wystawić pojawia się komunikat o błędzie w tytule (albo od razu pod tytułem, albo w powiadomieniu po lewej stronie przy próbie wystawienia).
@Komplanet Konsultuję Twoje zgłoszenie. Odezwę się ponownie, gdy otrzymam odpowiedź.
@Komplanet Sprawdź teraz czy możesz wystawić ten przedmiot. Nie powinno być problemów.
@nat_not Działa, dziękuję 🙂