Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co za absurd !!!
kupujący brał udział w licytacji , wygrał ją , nie odebrał przedmiotu w terminie , allegro zwraca pieniądze za prowizję a mimo to kupujący wystawia negatywny komentarz . To znaczy że sprzedający zostaje ukarany za to że kupujący ma gdzieś sprzedającego i zabawił się jego kosztem . Przecież to jakaś paranoja a pracownicy allegro uważają że wszystko jest ok. Na logikę jk można ocenić coś co się nie odbyło . Allegro daje kupującemu nie ograniczoną władzę ( Jak [edycja] heheh) na sprzedającym . Sprzedający ma prawo milczeć jak jest kopany po du..... Brawo dala logicznie ( lecz inaczej ) myślących pracowników tego serwisu .
@ksnMTrybulski nie ten dział 😞 a skąd wiadomo że nie był po przedmiot i go nie zrzuciłeś ze schodów ? allegro nie zna przebiegu transakcji i nie będzie bawić się w sąd czyja racja 🙂
a stąd wiadomo że jak byś czytała ze zrozumieniem to byś wiedział w ogóle przedmiotu nie odebrał . Był po monety ale po czasie gdy allegro zwróciło prowizje co oznacza że transakcja została anulowana
to był sarkazm.
@ksnMTrybulski ale to jest tylko Twoje stanowisko, może był ? daje Ci przykład jak to widzi allegro 😄 i czemu nie ingeruje w takie sprawy 😞
a jest takie przysłowie "lepiej winnego uniewinnić niż niewinnego skazać" , jeżeli allegro nie jest w stanie rozstrzygnąć takiej sprawy to nie powinno dopuszczać do możliwości wystawiania takich komentarzy
@ksnMTrybulski Odbyło się, została zawarta umowa, od tej chwili kupujący może ocenić transakcję. Zapłata i odbiór towaru nie są warunkiem wystawienia oceny, przed zapłatą może dojść do sytuacji, w której kupujący będzie niezadowolony i ma prawo to napisać w komentarzu.
kupujący nie odbiera przedmiotu, nie płaci za niego i ocenia transakcję negatywnie ?
i to uważasz za logiczne ? To wina sprzedającego że on ma w dupie zakupy które wykonał ?
Ja nic nie uważam, takie są zasady Allegro. Nie pasują, nie sprzedawaj tu.
człowieku nie to jest celem dyskusji żeby dywagować czy sprzedawać czy nie ale logika przy wystawianiu komentarzy , a jak nic nie uważasz to po co zabierasz głos !
To jest forum, tu każdy może zabierać głos. Nie pasuje forum, nie pisz na forum.
bardzo merytoryczne masz wypowiedzi , jeżeli wiesz co to znaczy 😉
@ksnMTrybulski Wiem, co to dla Ciebie znaczy. Odpowiedzi są niewygodne, choć zgodne z zasadami 🙂
"Wiem, co to dla Ciebie znaczy. Odpowiedzi są niewygodne, choć zgodne z zasadami" - znaczy zapewne to samo, co dla ciebie, gdy padają niewygodne, choć zgodne z zasadami, pytania😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@ksnMTrybulski W niektórych przypadka jest pozytywną rzeczą taka możliwość oceny i komentarza, gdyż czasem "Na logikę jk można ocenić coś co się nie odbyło" nie odbywa się z winy sprzedawcy. Twoja sprawa wygląda inaczej i wiem, ze możesz zgłosić ten komentarz i ocenę do Allegro jako nieprawdziwą w stosunku do zajścia. Oni sami ocenią czy ktoś miał uzasadnione przesłanki aby ją wystawić czy też nie.
więc właśnie jak by się nie odbyło z mojej winy słowem bym się nie odezwał , ale tak jak pisałem nie zapłacił za monety co za tym idzie nie odebrał . Allegro twierdzi można tak oceniać sprzedających . Teraz ja mogę kupić u kilku osób cokolwiek nie wykupić przedmiotów napisać ze nie miła obsługa i wystawić negatywy . przecież to absurd
Niestety takie zasady ustalilo all, kupujacy moze wszystko a sprzedajacy na byc mily,placic prowizje i nie dyskutowac zbyt wiele😉 A na powaznie takie mamy prawo i nic na to nie poradzisz. Temat komentarzy byl walkowany wiele razy i przypomina kopanie sie z koniem a wystarczy zrobic tak ze mozna skomentowac tylko po dokonaniu wplaty i skonczyloby sie kupowanie dla jaj i zlosliwe komentowanie np. konkurencji😉
Wysil wezwanie temu "laptopowemu bohaterowi", działa jak cud miód.😎
https://www.legalniewsieci.pl/wzory-i-generatory-pism/wezwanie-do-usuniecia-negatywnego-komentarza
😄 😄 😄 Przestraszy się i usunie bo nie ma już negatywów odwetowych. A jak nie usunie? Do sądu idź, wrócisz z podkulonym ogonem i zapłacisz za wszystko 😄
Tchórz, który wystawił negatywa do nieodebranego zamówienie po przedsadowym wezwaniu usunie komentarz, zapewniam.😁
U nas by tez zapłacił koszty wysyłki w dwie strony, z odsetkami.🤠