Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam taki problem iż klient zakupił produkt z wysyłką inpost z 8,99zł. Wchodząc w Menagera Paczek następnie Import Allegro Inpost nie wykazuję mi tego zamówienia. Czy ktoś może mi wyjaśnić w czym tkwi problem ponieważ pierwszy raz z czymś takim się spotykam.
Z góry serdecznie dziękuje.
Pozdrawiam
@Qawse2 a zakup opłacony? Transport to na pewno allegro paczkomat inpost?
Tak, produkt jest opłacony wraz z przesyłką.
@Qawse2 jeśli masz praiwdłowo powiazane konta to klient nie opłacił transakcji .... Poszukaj może w ,,wygenerowanych ,, , może być nieprawidłowo wybrana opcja w ceniiku dostaw .
Wszystko jest powiązane jak należy, nigdy nie miałem takich problemów to pierwsza tego typu sytuacja. Transakcja jest opłacona. W wygenerowanych patrzyłem ale również nic nie ma.
@Qawse2 jeszcze jedno pytanie - w zakładce ,,zamówienia ,, w tej konkretnej ofercie w ,,danych dostawy ,,jaką masz nazwę formy dostawy ... podaj pełną nazwę lub zrób screena oczywiście bez danych klienta .
Bardzo dziękuje za pomoc ale problem już się rozwiązał, a mianowicie coś się zawiesiło i przez ponad kilka godzin nie pokazywało mi zamówień w Menager Paczek.
Serdecznie wszystkim dziękuje 🙂
@Qawse2 Cześć 🙂 Mogę Cię prosić o numer zamówienia? Zweryfikujemy tę sytuację.
Bardzo dziękuje za pomoc ale problem już się rozwiązał, a mianowicie coś się zawiesiło i przez ponad kilka godzin nie pokazywało mi zamówień w Menager Paczek.
Podaje nr zamówienia o który konkretnie chodziło
cc942cc0-fe7e-11ec-8560-d1c32806a950