Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomimo poprawnego wystawienia produktów przez dotychczasowy formularz, nie mozna wyszukać 6 z 17 aukcji. We wszystkich przedmiotach sprzedającego (czyli mnie) widnieje 11 ofert, w zakładce moja sprzedaż 10 kup teraz i 7 licytacji (łącznie 17 ofert z dopiskiem aktywna) ktoś wie gdzie jest problem?
Zapewne nikt prócz Allegro : @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Ja, w "Moje oferty" mam w tej chwili 1631 ofert, a wchodząc za "Wszystkie przedmioty sprzedającego" widać 1457 aukcji
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Uprzedzając odpowiedź, że mam automatyczne wznawianie zakończonych, niesprzedanych licytacji i przez godzinę, mogą być niewidoczne. Ostatnia wznowiona o 23:08, najbliższa zakończy się po 6 rano. Jest godzina 02:50 i u siebie widzę 1632 aukcje, a "Wszystkie przedmioty sprzedającego" >bruniekbis< pokazuje 1517 aukcji. Dlaczego nie wyświetlacie wszystkich?
Do innych użytkowników. Sprawdźcie u siebie. Tu już były takie wpisy. Może to jest nagminne?
@RealPromo @bruniekbis Jeśli problem nadal występuje, proszę Was o przesłanie zrzutów ekranu z widokiem danych z "Wszystkie przedmioty sprzedającego". Zgłoszę ten problem do naszego zespołu technicznego.
Usunąłem aukcje i dodałem od nowa ale z wyroznieniem. Na razie pomogło.