Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy komuś również nie wyświetla zamówień? U mnie cały czas kręci się kółeczko, bez względu na urządzenie. Inne zakładki chodzą normalnie
U mnie to samo
Też mam ten problem.
Potwierdzam, nie działa. Chcę szykować towar z zamówień, ale **piiip** - nie wiem kto co kupił. Allegro, znowu szwankujecie!
Miałam pisać. To samo. Nic nawet po paru minutach. Po weekendzie. Brawo allegro.
Dokładnie, a później zaniżone statystyki w szybkich dostawach, bo nie zdążymy nadać paczek!
potwierdzam, problem pojawił się ok 4 w noc i nie jest ogarnięty do chwili obecnej
@TOPe-commerce ja około 6 wyydrukowałem częśc zamówien. Wówczas wszystko działało
może chwilowo coś się naprawiło, ja w nocy wrzucałem pakiety produktów i robiłem marketingi wiec zerknalem i nie było (ale to już się zdarzało że problemy pojawiały się znikały po czym pojawiały)
@_HolaOla_ @la_nika jest problem od rana, coś wiadomo?
HolaOla_0 6:00 działało , a teraz niestety
U mnie też nie weyświetla. Na szczęscie część już wydrukowałem wiec póki co jest co robic:). Wczesniej było OK
Niestety u mnie to samo 😞
potwierdzam u mnie to samo
Witam, próbuje wygenerować etykietę Smart InPost w menadżerze paczek ale nie umiem importować zamówienia allegro , Pisze "
Mam to samo, od pół godziny nie mogę importować zamówień na inpost
To samo jest na wysyłam.allegro.pl, błąd w pobieraniu danych. Furgonetka też nie pobiera danych z Allegro.
@pc-connect_pl zdaje sie że coś sie dzieje z zakładką zamówien w allegro. Bo nawet zamówien nie chce wczytac i nie można ich wydrukowac. Zdaje sie że musimy czekac póki co.
No tak, jeszcze przed chwilą się otwierały zamówienia na allegro a teraz akurat to okno nie działa
@_Likos_ widocznie za dużo było bonusów za szybkie wysyłki i Allegro postanowiło przystopować 😂