Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tu się cyrki dzieją bez kitu.Mam podobne problemy.
No to wyślij jej wezwanie do wydania prawidłowego produktu a jak nie będzie chciała to zwrot 1 grosz i tyle.
Jeśli nie odesłała zakupionego towaru to nawet 1 gr. się nie należy, bo nie ma towaru, którego wartość można pomniejszyć 😉
Nie zwracałbym 1gr, bo to oznaczałoby że odesłał towar, wezwałbym do odesłania zakupionego towaru.
tak też zrobiłem wysłałem jej również zdjęcie z otrzymanym tzwn produktem , pytanie jak podejdzie do tego allegro jak zostanie założona dyskusja lub otrzymam komentarz negatywny
@mediagaz Jesli ustosunkowałeś się kulturalnie i rzeczowo ( tzn uzasadniłeś dlaczego to nie są Twoje dysze), allegro to przyjmie. Niestety ale negatywa możesz nie uniknąć, jak nie będzie tesktu to allegro nie usunie bo może klientowi nie podobał się kolor twoich skarpetek....
@mediagaz a wez wrzuć zdjęcie tego co wysyłasz z tym co dostałeś żebyśmy się zapoznali jak towar wygląda i jak opakowanie wygląda a co kupujący odesłał
powyżej dysze które wysłałem do klientki poniżej dysze które mi odesłała (stare wykręcone różnią się nawet łebkami),
rozmiarów fizycznie na tych co mi odesłała to nie jestem w stanie odczytać bo po jakimś czasie mosiądz się utlenia są całe w sadzy po efekcie spalania gazu w kuchence
@mediagaz nie przyjmować zwrotu, wezwać do odesłania prawidłowego towaru a klient ma na to 14 dni od zgłoszenia zwrotu przez allegro. Jak minie termin to może się wypchać zwrot nie uznany z powodu nieodesłania towaru. Przypilnuj terminu.
@mediagaz a odesłała chociaż do tego samego typu gazu, czy innego (inny rozmiar dysz)? Bo jeśli do innego, to jest podwójnie w czarnej dziurze.