Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z nadaniem przesyłek. Klikam jak zawsze w "nadaj przesyłkę" wyskakuje na kilka sekund błąd 204 i wszystko znika, nie mogę nadać paczek. Problem od wczoraj wieczorem. Czy ktoś też miał taki problem ? Pozdrawiam.
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
U mnie to samo od rana
U mnie to samo.... nie ma możliwości nadania przesyłek DPD
też mi nie działa przycisk PODSUMOWANIE na nadaniu DPD
jak mam wysłać paczki?
Mam dokładnie ten sam problem
ja czekam, ale klientom zależy na czasie, więc trzeba to jak najszybciej wysłać 🙂
witam,nie mogę wygenerować etykiety
Chociaż klientom dajcie znać w ich powiadomieniach że paczki mogą być wysłane z opóźnieniem spowodu wewnętrznego błędu. Może posypać się setki negatywów bez winy sprzedających przez tą awarię. 🙄
Nie mogę przejść do zakładki podsumowanie gdy nadaję paczkę
Nie można nadać DPD!!!!!!!
U mnie to samo, po wpisaniu parametrów przechodzę do podsumowania i na tym koniec
Witam,nie mogę nadać przesyłek za pomocą menadżera nadaj przesyłkę
Deadline UPS i Allegro ONE mam na 13:00, kurier pozabierał paczki z weekendu. Paczki sprzed 13 nie zostały wysłane bo nie można wygenerować etykiet... Kto odpowie za spadek w skuteczności wysyłek i ewentualnych negatywach???
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
@kaszi1 @Akumar-Piotrkow @ARNOLD-II @f2s @ecotraps @kolekcjoner608 @Griffin-Szczecin @Rolmetsc @PompowniaSklep @ovovo_pl @SadownikGrojecki @AGLOPRIMA2
Zespół techniczny został już poinformowany o problemie i trwa ustalanie jego przyczyny. Przepraszamy za nieprawidłowości i prosimy o cierpliwość.
AKTUALIZACJA 04.04.2022 godzina 16:00
Zespół techniczny poinformował nas, że problem z nadawniem przesyłek nie powinien już występować.
Przepraszam za trudności i dziękuję za Waszą cierpliwość.
Czy allegro odejmie nam sprzedającym czas na wysyłkę ?
My chcemy wysyłać ale nie ma jak ? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Też mamy taki sam problem:
Po uzupełnieniu wszystkich danych klikam Podsumowanie i nic się nie dzieje.