anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problemy z logowaniem

biuropablojdg
#10 Popularyzator#

Czy coś się zmieniło od wczoraj w temacie logowania? wcześniej można było być zalogowanym jednocześnie na wielu urządzeniach. Teraz w momencie kiedy jestem zalogowany na komputerze, próbując zalogować się z tel wyskakuje "nieprawidłowy login lub hasło". Dopiero w momencie wylogowania się na komputerze mogę zalogować się z telefonu. Strasznie utrudnia to życie.  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@biuropablojdg nie, w kwestii logowania nic się nie zmieniło. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

biuropablojdg
#10 Popularyzator#

to czym może być to spowodowane? w tej chwili mam tak, że jeżeli jestem zalogowany w sales center, a chce przejść na stronę allegro bo niestety tylko tam widać na bieżąco powiadomienia o wiadomościach i dyskusjach, to nawet otwierając drugie okno w przeglądarce wcześniej byłem z automatu zalogowany a teraz wymusza ponowne zalogowanie które nie dochodzi do skutku ze względu na błędny login/hasło mimo że są poprawnie wpisane 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@biuropablojdg jeśli chodzi o sales center to wymagane jest logowanie do tego narzędzia jest niezależne od Allegro. Czy to drugie logowanie, w nowej zakładce dotyczy Allegro czy Sales Center? 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

biuropablojdg
#10 Popularyzator#

ok to by wyjaśniało sytuację. natomiast nadal mam problem z zalogowanie na drugim urządzeniu. Wyskakuje komunikat o błędnym haśle mimo że jest zapisane w pamięci i na 100% jest poprawne

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@biuropablojdg czy możesz przesłać na adres spolecznosc@allegro.pl (w treści wiaodmości, wklej proszę link do tego wątku)  filmik, na którym ten problem będzie widoczny? Ważne, aby widoczne była całe okno przeglądarki czy aplikacji. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów