Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam takie pytanie jaki jest sens tej zmiany z zamówień nie mogę w prosty sposób otworzyć oferty na allegro zamiast tego klikając w sprzedany przedmiot otwierają się bezużyteczne informacje pozakupować.
Komu to przeszkadzała i dlaczego zostało wprowadzone to w tak beznadziejny sposób?
Nie jestem w stanie aktualnie znaleźć informacji o stawce VAT czy odszukać informacji widocznej jedynie w odpisie oferty, taka zmiana wydłuża przygotowanie ofert dwukrotnie muszę dla każdego przedmiotu wyszukać po numerze oferty kartę oferty w allegro aby przygotować dokument sprzedażowy i wyszukać przedmiot na magazynie.
Wcześniejszy wygląd był o wiele przystępniejszy ponieważ było widać ile sztuk zostało i było wiadomo czy jakieś sztuki dołożyć już z tego miejsca, teraz żeby wejść w ogłoszenie i sprawdzić ilość sztuk trzeba robić to z poziomu "Mój asortyment" gdzie w "informacjach pozakupowych" nie widać pozostałych ilości sztuk/zakończonego ogłoszenia. Niby nic ale jednak wydłuża czas pracy o nie potrzebne włączanie innych okien.
Ta zmiana jest debilna jak inne. Ostatnio mam wrażenie, że na allegro jest konkurs - kto zaproponuje debilniejszą zmianę...
la_nika konieczna jest możliwość przejścia z zamówień do oferty choćby w celu weryfikacji stanu liościowego , niech to będzie poprzez informacje pozakupowe , ALE brak przycisku przenoszącego do strony oferty uniemożliwia szybki podgląd .Jest to takie samo okno jak w informacjach pozakupowych u klienta , ale klient ma przycisck ,, zobacz aktualną ofertę ,, , a my nie mamy .
@la_nika komuś się tam nudzi 😞 kolejne utrudnienie 😞
W jaki sposób teraz sprawdzić czas wysyłki w momencie zakupu ?
informacje pozakupowe wyświetlają mi się w ładnym ciemnym temacie, dlaczego nie możecie zrobić tego dla całego allegro tylko wszędzie ta waląca w oczy biel?
z poziomu "informacji pozakupowych" nie da się wejść w ofertę klikając na poszczególne produkty - nie można sprawdzić czy oferta zakończyła się ile zostało sztuk itp
W zakładce "Zamówienia od kupujących" --> "Szczegóły zamówienia" mamy dokładnie takie same informacje jak w "dobrej zmianie" "informacje pozakupowe" po co dwa razy to samo?
Co to za kolejna głupota na stałe? Jak mam przejść do oferty, w której zostało dokonany zakup? Nie interesują mnie informacje "pozakupowe" jak mam zrealizować zamówienie!
Skandaliczna zmiana! Bawcie się w piaskownicy!
W dalszym ciągu, nie rozwiązuje to problemu wyświetlania dokładnie takich samych informacji nam Sprzedającym. Mowa tutaj o np. przewidywanym czasie dostawy, jaki wyświetlony jest Kupującemu, w momencie dokonania zakupu. Problem ten rozwiązywał Screenshot pozakupowy. Pytanie. Czy ta funkcjonalnośc została gdzieś ukryta?
czy możemy prosić o przekazanie tego gdzie trzeba że ta zmiana z punktu użyteczności sprzedawców jest zmianą utrudniającą a nie ułatwiającą? proszę o przywrócenie poprzedniej wersji.
Df
Zgadzam się z wieloma sprzedawcami, którym ta zmiana utrudnia pracę, wydłuża czas kompletowania i przygotowania ofert do wysyłki, brakuje informacji o zakończonej sprzedaży, itd. Kolejna **piiip**yczna zmiana.
@BlackStorkPC @AR_Auto_Czesci @CHECINIAKI @mdrogeria @Midora75 @TakaTabaka @Wilczekstepowy @Tommy_82 @imprezator_com @Zuzia_i_Czarek @motopartner10 @agama17 @TOMBUD95
Bardzo dziękujemy za wszystkie głosy! Wasze sugestie zostały przekazane do odpowiednich zespołów, przeanalizowaliśmy sprawę ponownie i zmiana zostanie dzisiaj wycofana.
Dziękujemy za cierpliwość i Wasz feedback!
kiedy zmiana zostanie wycofana?
@ELMAT-LUBLIN Wyczyść pliki cookies i sprawdź sytuację ponownie. Zmiana została już wycofana.
"...zmiana zostanie dzisiaj wycofana. "
Dziś rano ktoś się obudził i wpadł na ten sam **piiip**yczny pomysł. Czy Wy nie macie co robić?
@BrickTrek @uKowala @imprezator_com @BlackRoseSklep @TakaTabaka @shopitpl
AKTUALIZACJA 7.11.2023
Od teraz w zakładce Zamówienia zobaczycie także:
czas wysyłki – jest to deklarowany czas nadania przesyłki, który ustawiasz w formularzu wystawiania
czas na wysłanie – szacowany przez nas czas, do kiedy należy wysłać przesyłkę, aby dotarła do kupującego w przewidywanym czasie dostawy
przewidywany czas dostawy – obliczamy go na podstawie Twoich wcześniejszych wysyłek i działań przewoźników. To właśnie ten czas widzi w ofercie kupujący.
Dzisiaj ponownie wprowadziliśmy zmiany w zakładce Zamówienia. Kiedy wybierzecie:
Gdy klikniecie w nazwę oferty w zakładce Zamówienia, będziecie mogli sprawdzić informacje o ofercie z momentu zakupu:
Są to same informacje, które kupujący mogą sprawdzić w zakładce Moje zakupy w Szczegółach zakupu — właśnie na ujednoliceniu nam zależało.
W najbliższym czasie dodamy informację o deklarowanym czasie wysyłki w momencie zakupu.
Więcej informacji w aktualnościach: https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/nowosci-w-zakladce-zamowienia-D73bjwakjsr
@ko_alka nooo... HURA !!! , co się człowiek przyzwyczai o robota idzie to znowu zmiana , jak zwtkle na ,, lepsze ,,, inaczej .