Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
No i stało się , pierwsze Łone i teraz zagwostka .... pomóżcie jeśli możecie
Gdzie mam zaznaczyć formę danania , a konkretnie chodzi mi o nadanie w automacie .
nerrrrwę mam jak diabli .
Nie pomogę, działam API ale pogratulować spieszę 🙂 ha ha
@serwis-texas weno ... bo zacząłem obgryzać paznokcie
Taki twardziel się nie podda przecież 🙂
ee tam, nie potrzebnie panikujesz
@actp-sklep już Ci napisał. Śmiało, nie pękamy na robocie 🙂
Wczoraj to włączyłam, zielony bluszcz, aż się boję, że będzie zamówienie. Albo nawet dopłata za jakieś błędy 🙂
''Miszcz'' Allegro One zaraz niczym dżin z butelki się to pojawi i sprawę załatwi 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ??? to może Wy , bo Reszta się ze mnie nabija .
@mdrogeria idź do punktu albo automatu i wyślesz, nie trzeba deklarować formy nadania jak w inpost
Ja włączyłam wczoraj i od razu wpadł jeden One. Generowałam etykietę podobnie jak w przypadku np.DPD i nie ma nigdzie opcji wyboru boxu/punktu nadania. Tylko na końcu jest informacja o zamówieniu podjazdu kuriera albo nadaniu samodzielnym. Zaniosłam do punktu firgonetki, pani zeskanowała, powiedziała wszystko ok i tyle 🙂 Teraz zacznie się stres 😉
@mix-mce @actp-sklep aaaa... mam jeszcze takiego kwiatka
@mdrogeria aaa bo powinieneś udostępnić Allegro One Box Punkt a nie Allegro One Box Punkt Kurier
Kurier działa tylko w dużych miastach
@mix-mce ale kuriera też mogę nadać w automacie
Nie lepiej udostępnić opcję bez kuriera i zamawiać podjazd UPS?
U mnie 11 zamówień przez tydzień i wszystko dostarczone na drugi dzień. Kurier UPS przyjeżdża po paczki.
@mdrogeria jak widzisz dodanie kuriera do wysyłek powoduje że automatycznie nadanie wchodzi na kuriera allegro, a ten u Ciebie nie działa. Nie jest to zbytnio dobrze opisane ale można sprawdzić
Kiełce to duże miasto przecież 💃
No właśnie to dziwne. Duże miasto, automaty stoją a kuriera ni ma......
@serwis-texas automaty allegro obsługiwane są przez ups tam gdzie nie mają swoich kurierów.
@serwis-texas bo inny kurier obsługuje 🙂 Automaty UPS a Kurier Allegro One tylko w tych miastach 🙂