Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
założyłem konto w Kantorze Alior Banku w koronach Czeskich. Mam problem z weryfikacją, ponieważ wybierając jedyną dostępną opcję przelew tradycyjny operator prosi o 1 zł. Niestety nie można wysłać przelewu weryfikacyjnego z konta walutowego w koronach, ponieważ operator chce 1zł, a nie korony. Jak zweryfikować takie konto?
@Gralandik w takim wypadku należy przesłać równowartość 1 zł w koronach czeskich. 🙂
Niestety nie ma takiej możliwości, na podane konto do weryfikacji nie można przelać koron czeskich.
możesz zrobić weryfikację przez szybki przelew a nie przelewem zwykłym, też mam konto w aliorze i nie miałem żadnych poroblemów, po zalogowaniu wybierasz po prostu rachunek w koronach i pobierze z konta równowartość 1 zł wg aktualnego kursu bankowego a potem dostaniesz zwrot.
@AdvisorBooks prześlij proszę zrzuty ekranu na adres spolecznosc@allegro.pl - strony z weryfikacją, na której widoczne będą dane, jakie się Tobie podsiwiają do wykonania przelewu oraz strony z banku (z momentu wykonywania przelewu), gdzie pojawia się wspomniany komunikat o braku możliwości wykonania przelewu (ważne, aby na tym zrzucie widoczne były dane rachunku P24). Zrzuty powinny obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki. Datą i godziną.
@w_kiwi chyba zaszła jakaś pomyłka, ja nie mam problemu, próbowałem pomóc na podstawie swoich doświadczeń w temacie
@Gralandik konsultuję dla Ciebie wskazaną kwestię. 🙂
Udało się zrobić przelew, mój błąd. Dzięki za pomoc 🙂