Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Jakie posiadają Państwo doświadczenia z usługami X-press Kurier? Warto dodać ?
Zapisy typu jak niżej wróżą masę problemów ..
Co, jeśli nie odbiorę przesyłki?
Jeśli nie przełożysz terminu dostawy i nie odbierzesz przesyłki, kolejna próba doręczenia będzie płatna. Otrzymasz od przewoźnika wiadomość SMS z numerem telefonu. Skontaktuj się z przewoźnikiem i wskaż nowy termin odbioru. Firma ustali, czy sprzedający zgadza się na pokrycie kosztu kolejnej dostawy, który następnie musisz zwrócić sprzedającemu.
Dodatkowe informacje
Jeśli wybierzesz dostawę X-press Couriers, płatność przelewem tradycyjnym będzie niedostępna. Czas realizacji takiej płatności jest długi, więc uniemożliwiłaby ona szybką dostawę.
O statusach przesyłki przewoźnik poinformuje Cię SMS-em. W ten sposób dowiesz się, że przesyłka została nadana oraz kiedy kurier podejmie próbę doręczenia.
no i się chłop nie dowiedział 🙁
DRAMAT! TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA! Obiecują dostarczenie przesyłki tego samego dnia, pobierają za to opłąte po czym wysylaja sms, ze nie teraz ,że póżniej, że niewiadomokiedy... Totalne lekceważenie klientów.
Robią jeszcze inaczej. Przysyłają esms że kurier był i przesyłki nie doręczył bo nie było nikogo w domu. I odsyłają przesyłkę gdzieś do jakiegoś magazynu. Wierutne kłamstwa. Byłem w domu grzecznie czekałem. Czekam na tą przesyłkę już ponad tydzień. Codziennie przysyłają esms że w dniu dzisiejszym do godziny 22 będzie dostarczona paczka. Nikt nie przyjeżdża. Tylko informacje że nie dostarczono z powodu braku odbiorcy. Nadmienie że mieszkam w samym centrum Warszawy. Ta firma powinna dostarczać ziemniaki na Bronisze a nie robić z ludzi **piiip**ów. Już 3 razy zmieniali numer przesyłki po to chyba aby zagmatwać sprawę. Nawet interwęcja z Allegro w tej sprawie nic nie pomogła. Dzięki tej firmie zmienia się powoli moje dobre zdanie o współpracy z całą firmą Allegro. Takich kurierów powinniście się wystrzegać jak ognia.
Jestem ciekaw jak to wygląda na tle zwykłych paczek z dostawą 24h
Czy % tak samo wyglądają jak w przypadku wyboru między paczkomatem a kurierem, czy też jest to bardzo znikomy wybór.
Pomysł gniot czy jest ok?