Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Wczoraj wystawiłam na sprzedaż zestawy ubrań do sesji zdjęciowej, dotyczy dwóch koszulek dla taty i mamy oraz body dla dziecka, z powodu braku możliwości wyboru rozmiaru na Allegro, dodałam jedną aukcję z prośbą podania wybranych rozmiarów w uwagach do zakupu, dziś oferty zostały usunięte bo nie wolno prosić o podanie rozmiarów, no a jak w końcu ja mam sprzedać te komplety?!
@Sofiana Wskaż proszę numer oferty, o którą chodzi i doprecyzuj co masz na myśli przez brak możliwości wyboru rozmiaru?
Numer oferty 14552718427
Sprzedaję zestaw koszulek dla mamy taty i dziecka, oczywiście że nie mam możliwości dodać wszystkie możliwe warianty, aby była taka możliwość żeby klienci mogli wybrać na przykład koszulka damska S, koszulka męska L, body dziecięce 68
@Sofiana W tej sytuacji najlepiej będzie, jeśli wystawisz każdą z koszulek - dla dziecka, mamy i taty - w osobnej ofercie, a następnie połączysz je w zestawy. Tutaj sprawdzisz jak tworzyć zestawy.
To rozwiązanie pomoże uniknąć problemów z naruszeniem naszych zasad. Jednocześnie klienci będą mogli kupić również każdą z koszulek osobno.
https://allegro.pl/listing?string=Zestaw%20koszulek%20%C5%9Bwi%C4%85tecznych&strategy=NO_FALLBACK
Proszę sprawdzić ile takich zestawów jest sprzedawane i nie naruszają regulaminu, są to najlepiej sprzedawane produkty na święta, na pojedyncze oferty klienci nawet nie zwracają uwagę, jak szukają zestaw do sesji, nie będą w wyszukiwarce wpisywać koszulka dla mamy, koszulka dla taty, tylko zestaw dla rodziny 🤷🏼:płeć_żeńska:
@Sofiana Jeśli nie chcesz skorzystać z zaproponowanego rozwiązania, musisz określić jeden rozmiar w ofercie i nie informować o możliwości jego wyboru.