Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w historii przesyłki mam informację, że od wczoraj (24 godziny temu) w DHL BOX 24/7 4592771 Aleja Stanów Zjednoczonych 65, 04-028 „przesyłka oczekuje na odbiór”. W szczegółach historii przesyłki sytuacja wygląda następująco:
1. 18 paźdz 2025, 13:26 „awaria maszyny”,
2. 18 paźdz 2025, 13:26 „przesyłka została przekierowana do innego punktu”,
3. 18 paźdz 2025, 13:28 „przesyłka oczekuje na odbiór”,
4. 18 paźdz 2025, 13:28 „awaria maszyny”.
Do punktu 2 - nie zmienił się punkt odbioru, pozostał ten, który wskazałam w zamówieniu.
Czy czas na odbiór przesyłki zostanie automatycznie wydłużony? Jakie są metody działania w tej sytuacji?
@niunia_07 już to weryfikuję. Wrócę do Ciebie z informacją.
Dzień dobry,
czy udało się może uzyskać jakąś informację? Zamówienie jest już ponad 48h w DHL BOX, więc niepokoi mnie czas pod kątem możliwości odbioru, plus fakt, że jest to produkt spożywczy.
@niunia_07 tak, przepraszam Cię za późną odpowiedź. Udało mi się ustalić, że przesyłka została przekierowana do punktu: Garibaldiego 5/u1 Żabka i tam czeka na odbiór.
Dziękuję za informację. Kolejne pytanie - jak uzyskać kod odbioru, ponieważ zazwyczaj jest wymagany, a w aplikacji dalej widnieje „problem z przesyłką” w związku z czym nie ma danych do odbioru (nie otrzymałam ich też inną drogą przekazu - np. e-mail).
@niunia_07 wygląda na to, że punkt do którego została przekierowana Twoja paczka nie wprowadził jej na stan. Stąd brak wiadomości z kodem. Poprosiłam o kontakt z punktem, dopytuję też o możliwość odbioru. Wrócę do Ciebie jak tylko otrzymam odpowiedź.