Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam w dniu wczorajszym omówiłem z doradca allegro i wysyłałem maila przez formularz problem z zakupami na allegro lokalnym.mieslimy ze sprzedającym problem z dokończeniem płatności. Problem leżał pl stronie sprzedającego coś z jego ustawieniami PayU. Wczoraj zawieszono mi przez wiele nieudanych prób konto allegro, ale odblokowano o 13:30 po mojej interwencji. Dzisiaj widzę że znowu ktoś inny je z tego samego powodu zablokował!!! Proszę o odblokowanie bo temat już był wyjaśniony i omówiony.
Tutaj napisz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt, a nie na publicznym forum.
Wysłałem już 2 maile w tej sprawie i cisza. Po to jest to forum aby poprosić o pomoc
@luzaczek5 blokada została zdjęta 🙂
Tak, tylko dlaczego dziś znowu ktoś ją założył? Już wczoraj też była zdjęcia a później ktoś inny je zablokował.praeciez powinno się widzieć informacje że zostało to wyjaśnione
Jaka jest pewność że jutro o 9 znowu ktoś nie zablokuje konta ? Proszę zaznaczyć gdzieś w temacie mojego konta że sprawa jest wyjaśniona i żeby nikt znowu go nie zablokowal
@luzaczek5 blokada została nałożona automatycznie, przez podejrzane zachowania wykryte przez algorytmy. Działamy już też w sprawie problemów związanych z płatnościami.
Rozumiem, tylko od wczoraj nic nie robiłem na koncie. W zoraj została nałożona blokada, wyjaśniłem o 13:30 odblokowano nam konto, a dziś znowu ktoś je nałożył. Pytam dlaczego, przecież zostało Tomku odblokowane i wyjaśnione. Jutro rano wstaje i co znowu będzie zablokowane z automatu? Proszę o umieszczenie gdzieś informacji aby sytuacja się znowu nie powtórzyła.
@luzaczek5 już działam w tym temacie 🙂
@luzaczek5 to nie sprzedawca tylko allegro ma problemy techniczne z allegro finanse